• DOLAR 32.589
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2497.47
  • ...
Van Basınından Öne Çıkan Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde:

VAN OLAY GAZETESİ: İlahiyatçı Abdulcelil Candan Vefat Etti
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Abdulcelil Candan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İlahiyatçı kimliğiyle tanınan Candan, üniversitede ders vermenin yanı sıra bir süre TV programcılığı da yapmıştı.

 

\"Vakaların Yüzde 96`sına İlk 10 Dakikada Ulaşıyoruz\"
Van İl Sağlık müdürü Dr. Bilal Acar tetanos aşısının aile hekimliklerine devredilmesi ve 112 acil servisinin ildeki işleyişiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

Köyleri Kış Korkusu Sardı
Depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen kalıcı konutlar tamamlanamadığı için bu kışı da çadır ve konteynırlarda geçirme korkusu yaşayan köylüler, sorunlarını çözecek yetkili kişilerin bir türlü işe el atmamasından şikayetçi oldular.

 

Candan Ailesine İlk Taziye Mesajı Mustazaflardan
Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Yüzüncü Yıl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerinden. Doç. Dr. Abdulcelil Candan için taziye mesajları da gelmeye başladı. İlk taziye mesajı ise Mustazaflar Hareketi`nden geldi.

 

BÖLGE GAZETESİ: Haluk Levent Van`ı Salladı
Şehir stadında verilen konserde 6 bin kişiye muhteşem bir gece yaşatan Haluk Levent, \"Herkes ana dilinde rahatça konuşmalı, anadilinde şarkılar, türküler söylemeli\" dedi.

 

MERKÜR HABER: Doç. Dr. Abdulcelil Candan Hoca Vefat Etti
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Abdulcelil Candan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

 

GAZETE VAN: Büyükşehir Olacak 13 İl Arasında Van`da Var
Aydın, Balıkesir, Denizli, Hatay, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa ve Van`ın büyükşehir belediyesi olmasına ilişkin kanun tasarısı, TBMM Başkanlığı`na sunuldu.

 

Bunlar da Suriyeli Dilenciler
Özellikle son dönemlerde Suriye`deki iç savaştan kaynaklı göç ederek Van`a gelenlerin büyük bir bölümü dilencilik yapıyor.

 

Van`da Kaçak Sigara ve Badem Operasyonu
Yapılan aramalarda, yurda yasadışı yollardan sokulduğu tespit edilen 137 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 4 şahıs hakkında KOM Şube Müdürlüğü`nde 5607 SKM ve 4733 SKM suçlarından gerekli yasal işlemler yapıldığı belirtildi.

 

PRESTİJ HABER: Bardakçı Site Sakinlerini Bıktırdı
Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile TOKİ arasında imzalanan protokol gereği yapılan ve deprem sonrası büyük bir kısmı teslim edilen Bardakçı TOKİ konutlarında yaşanan sıkıntılar site sakinlerini bıktırdı.

 

VAN SESİ: 2,5 Ton Uyuşturucu İmha Edildi
Van`ın Gürpınar İlçe Cumhuriyet Savcılığı sorumluluk bölgesinde 2002-2012 yılları arasında ele geçirilen ve mahkemesi sonuçlanan yaklaşık 2 ton 500 kilogram uyuşturucu çimento fabrikası fırınında yakılarak imha edildi.

 

ŞEHRİVAN: Abdülcelil Candan Vefat Etti
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Abdulcelil Candan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir