• DOLAR 32.387
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2326.519
  • ...
İnegöl`de Yağmur Hayatı Felç Etti!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Rögar kapaklarının yerinden söküldüğü yağış sırasında yolcu otobüsleri otogardan çıkamadı. 10-14 Ekim tarihleri arasında açılacak olan `14`üncü Modef Expo Fuarı alanı su içinde kaldı. Bölgede bulunanlar süpürgelerle ev ve işyerlerine dolan suları tahliye etmeye çalıştı.

İnegöl İlçesi`nde akşam saatlerinde bastıran şiddetli yağış nedeniyle yağmura hazırlıksız yakalananlar yollarda yürümekte zorluk çekti. Yağmur sebebiyle yolcu otobüsleri terminal önündeki su birikintileri nedeniyle giriş- çıkış yapamadı. Yolların kayganlaşması nedeniyle çok sayıda yaralamalı ve hasarlı kaza meydana gelen İnegöl`de kısa süre önce onarım nedeniyle çatısı sökülen Belediye ek hizmet binası içinde bulunan çarşı esnafı da zor durumda kaldı.

Yenice Mahallesi`nde oturanlar evlerine giren yağmur sularını süpürge ve kovalarla boşaltmaya çalışırken, altyapı sorunları nedeniyle her yağışta aynı zorlukla karşılaştıklarını söyledi.

FUAR ALANINI SU BASTI

`Mobilya`nın başkent`i olarak bilinen İnegöl ilçesinde 10-14 ekim tarihleri arasında açılacak olan 14`üncü Modef Expo Fuar bölgesi de yağmurdan etkilendi. Yağmur sularının bastığı fuar alanında stant açacak olan firma sahipleri yetkililerin önlem almamasına tepki gösterdi.

Kaynak: DHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir