• DOLAR 32.588
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2423.446
  • ...
Otopark Önünde Silahlı Kavga
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Olay, Sütlüce Haliç Kongre Merkezi karşısında bulunan bir otoparkta saat 02.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Bir araçla otoparka gelen biri kadın 3 kişi otopark görevlileriyle bir süre tartıştı. Henüz nedeni belirlenemeyen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Beraberinde getirdiği silahı ateşleyen bir şüpheli otoparkta görevli Günay Erdem (47) ve Fırat Arar`ı (42) silahla yaraladı.

Görgü tanıkları durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulansa koyduktan sonra hastaneye kaldırdı. Yaralılardan biri Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken diğeri Şişli Etfal hastanesine kaldırıldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri olay yerine gelerek delil çalışması yaptı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Olayı gören Ediş Yurtseven, `Eşimle yemek yiyordum 1`i kadın 3 kişi geldi. Silah sesleri geldi. Bayan yapmayın etmeyin dedi. 3-4 el silah sesi geldi. 155`i aradım. Üç dakika içinde geldiler. İki kişi yaralandı. Araya giren de kurşun yedi. Sonra ambulans geldi. Yaralıları hastaneye götürdü. Karşı taraftan silah yoktu. Bir kişide vardı.` dedi.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir