• DOLAR 32.539
  • EURO 34.932
  • ALTIN 2429.826
  • ...
Candan Ailesine İlk Taziye Mesajı Mustazaflardan
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Sabah saatlerinde rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Yüzüncü Yıl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Abdulcelil Candan için taziye mesajları da gelmeye başladı. İlk Taziye mesajı ise YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi`nde bulanan Mustazaflar Hareketi Kuruyucu Üyelerinden M. Mehdi Oğuz`dan geldi.

Abdulcelil Candan hocanın sabah saat 05.00 sıralarında rahatsızlandığını hatırlatan M. Mehdi Oğuz, "Hocamız saat 08.00 sıralarında hastaneye getiriliyor. Yürüyerek hastaneye geliyor. Hastane doktorları tarafından kalp grafiği çekiliyor. Sonuçlarda kalp krizi geçirdiği anlaşılınca hemen yoğun bakıma alınıyor. Anjiyo yapılıyor. Kalbine stant takılıyor. Ancak kalbin üç ana damarının açılamadığı tespit ediliyor. Bunun sonucu tansiyonu yükseldiği görülüyor ve gereken müdahaleler yapılıyor ancak maalesef hocamız tedaviye cevap vermeyerek saat 14.30 sıralarında hayatını kaybetti. Bizler de haberi alır almaz hastaneye geldik. Hepimizin başı sağ olsun." dedi.

"Âlimin Ölümü Âlemin Ölümüdür"
Âlimin ölümü âlemin ölümüdür" diyen Oğuz sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir âlimin ölümü bir âlemin ölümü gibidir. Çok kıymetli bir hocamızı kaybettik. İslama hizmet noktasında çalışan bir hocamızdı. Mustazaflar Hareketi olarak, kıymetli hocamıza Allah`tan Rahmet diliyor. Yakınlarına ve ailesine sabrı cemiller diliyoruz." diye konuştu. (Murat Dalgın-İLKHA)
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir