• DOLAR 32.579
  • EURO 34.772
  • ALTIN 2486.942
  • ...
Batman Valisine Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman Valisi Yılmaz Arslan`a göreve başlaması nedeniyle STK, Meslek Odası, yatırımcı ve her kesimden temsilcilerin hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

 

Batman Valisi bugün de Mimarlar ve Mühendisler Odası (TÜMOK) Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri`ni makamında kabul etti. Ziyarete, TÜMOK Sekreteri ve Jeoloji Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Nevaf Taş, Makine Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Süleyman Kazım Işık, İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Murat Ekinci, Mimarlar Odası İl Temsilcisi Mehmet Ekinci, Kimya Mühendisleri Odası İl Temsilcisi İbrahim Orak, Harita Ve Kadastro Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Abdulvahap Baş ve Batman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Tahir Kurt katıldı.

 

TÜMOK Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret sırasında Vali Yılmaz Arslan`a yeni görevinden ötürü `Hayırlı Olsun` dileğinde bulundu. Vali Arslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Ziyaret sırasında Batman`ın güncel sorunları ve çözüm önerileri de konuşuldu. Görüşme, iyi dilek ve temennilerle son buldu. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir