• DOLAR 32.579
  • EURO 34.898
  • ALTIN 2438.796
  • ...
Ey Zalimler Bu Sevdayı Söndüremezsiniz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Her gün Kelim-i Şehadet getiren, Peygamberimizin kervanına katılan birçok insan oluyor. Bazı Hristiyan ülkelerinde kiliselerden çok mescitler açılmaya başladı. Bu insanlar neden Allah(c.c) yolunu seçtiler, hiç düşündünüz mü ey zalimler? Çünkü Peygamber Efendimizin (s.a.v) tanıyarak doğru yolu buldular. Namazsız Kur’an’sız, İslam’sız bir hayatın insana hiç bir fayda sağlayamadığını anladılar. İslam yolunda canlarını feda eden şehitlerimizi gördüler.

Ey zalimler! Sesimizi duyuyor musunuz? Allah(c.c) için Kur’an için İslam için canımız, malımız feda olsun diye meydanlarda haykırıyoruz. Ey Zalimler siz her bir Müslüman kardeşimizi şehit ederken; biz daha fazla canlanmaya, daha fazla yeşermeye başlıyoruz. Bunun farkına vardığınız için de Müslüman kardeşlerimizi daha fazla şehit ediyorsunuz. Müslümanlar pes etmeyip, daha da yeşerdiğini görünce, bu sefer çocuk, genç, yaşlı, kadın demeden Müslüman ülkeleri katletmeye başladınız. Ama bunda da size bir fayda sağlamadığını görünce daha zalim planlar kurmaya başladınız. Kitabımızı Kur’an-ı Kerim’i yaktınız, Peygamber Efendimize hakaret içeren film yaptınız. Müslüman kardeşlerimiz canları ve malları yetmedi de şimdi de dinimize kitabımıza el uzattınız.

Böyle yaptığınızda biz savunmasız duruma, sönük duruma düşmeyiz, Elhamdülillah dimdik ayakta dururuz. Müslüman kardeşlerimiz meydanları daha çok doldurmaya başladırlar. Tekbir sesleri daha fazla daha bir gür sesle çıkmaya başladı. Eskisinden daha fazla yeşermeye ve daha fazla güçlenmeye başladık. İslam’a ve Kur’an’a daha sıkı tutunmaya başladık. Peygamberimiz (s.a.v)’in hayatından daha çok örnekler edinmeye başladık.

Ey Zalimler! Elinizden gelenini yapacaksınız ama artık bu sevdayı, bu aşkı söndüremezsiniz.

Ey Zalimler! siz bizim yüreğimizi ağlattınız. Ama biz Allah (c.c) ‘da sizin yüreğinizi ağlatınız demiyoruz. Allah (c.c) size iman versin, diyoruz. Allah (c.c) size Peygamberimizin yoluna nasip etsin diyoruz. İNŞALLAH Allah (c.c) size ölmeden önce Kelime-i Şehadet Getirmenizi nasip etsin diyoruz.

Elbet Bir gün sizde bu gaflet uykusundan uyanacaksınız ve bizim kervanımıza katılacaksınız. Sizde İslam’ın Kur’an’ın insanlar için ne kadar büyük bir vazife olduğunu onaylayacaksınız. Allah (c.c) ‘ın izniyle sizin de Peygamber Efendimiz (s.a.v)’in hayatından örnekler alacaksınız. Sizde Allah (c.c) ‘a secde edip, tövbe edeceksiniz.

Ey Rabbimiz! biz sana boyun eğenlerden kıl neslimizden de sana itaat eden bir ümmet çıkar, bize ibadet usullerimizi göster, tövbelerimizi kabul et zira tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak sensin ( bakara 128) AMİN.
 
Yusuf Keskin / Mardin (Nusaybin) / Yaş:17
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir