• DOLAR 32.539
  • EURO 34.932
  • ALTIN 2429.826
  • ...
İslami Düğünlere Rağbet Artıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa`da hemen hemen haftada 2 İslami düğünün olması bu tarz düğünlere olan ilginin arttığını gösteriyor. Son zamanlarda artan İslami düğünler halk tarafından yoğun bir teveccühle karşılanıyor. Daha önce böylesi düğünlerin yapıldığını bilmeyen vatandaşlar, İslami çerçevede yapılan düğünlerin böyle coşkulu olduğunu görünce akrabalarını bu konuda teşvik ediyor.

 

Bursa İslami etkinlikler organizatörü olan Nurullah Aslım ilgiyi şöyle açıklıyor; \"Şuanda sezon boyunca hafta sonlarının tamamında doluyuz, artık gelen rezervasyonları aynı gün içerisine almak zorunda kalıyoruz yani bir günde birden fazla düğün yapıyoruz\" dedi.

 

Her düğün sonrasında mutlaka yeni bir düğün rezervasyonu aldıklarını dile getiren Aslım; \"Çünkü halkımız böylesi bir düğün tarzının olduğundan habersiz. Helal dairesi içinde düğünleri böyle coşkulu gören halk, gelip ya çocukları için ya da akrabaları için böyle bir düğün organize etmek istediklerini söylüyorlar. Özellikle Marmara`da yani Türkiye`nin batı kesiminin İslami düğünlere ilgi gösterilmesi Müslümanlar olarak bizleri memnun ediyor. Sadece Bursa`da değil diğer illerden yani Eskişehir, Bilecik ve çevre ilçelerden de rezervasyonlar alıyoruz. Biz bu işi sadece Allah rızası için yaptığımızdan dolayı inanıyoruz ki, bu gün geçtikçe artacaktır şuanda o günlerin ayak seslerini işitmekteyiz\" şeklinde ifade etti. (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir