• DOLAR 32.588
  • EURO 34.916
  • ALTIN 2439.192
  • ...
Mardin’de “Yeşil Kitap Kafe” açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mardin Şubesi ve Gençlik Spor Bakanlığı işbirliği ile öğrenci ve gençlerin hizmetine sunulan "Yeşil Kitap Kafe"nin açılış programı yapıldı. Gençlik projeleri destek programı tarafından desteklenen proje, kitap kafe olarak hizmet verecek. Proje süresince gençlerin faydalanabilecekleri okur-yazar buluşmaları, hobi atölyeleri, kurslar ve kitap programları düzenlenecek.

Açılış programına Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu, Mardin Gençlik Merkezleri Müdürü Yusuf Dağ, Artuklu Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ahmet Akbaş, STK temsilcileri ve yeşilay gönüllüsü gençler katıldı.

Açılış programında bir konuşma yapan Yeşilay Başkanı Günlüoğlu, “Kitap okuyan bireyler bağımlılıklardan uzak entellektüel bir yaşam tarzı benimseyecektir. Bu maksatla açtığımız kitap kafemizde gençlerimiz kitapla buluşacak, çalışma ve araştırmalarını gerçekleştirebileceklerdir. Bu imkânın gençlerimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Açılış programının konuğu olan Artuklu Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Akbaş ise bütün kitapların bir kitabı anlamak için yazıldığına dikkat çekerek, gençlerin okudukları her kitapla, mukaddes kitabı anlamaları ve hayatlarına tatbik etmeleri temennisinde bulundu. Program, kitap kafenin gezilmesinin ardından sona erdi. (M. Salih Keskin – İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir