• DOLAR 32.584
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2492.462
  • ...
D.Ü.`de Başhekimlik İç İletişim Sohbet Toplantıları Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları çerçevesinde Başhekimlik İç İletişim Sohbet Toplantıları devam ediyor. 2010 yılında başlatılan sohbet toplantılarının üçüncü etabı başladı.

 

2012 yılının ilk sohbet toplantısını Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrenicileri ile (intörler) yapan Başhekimi Prof. Dr. Sait Alan, ikinci sohbet toplantısını hastane kliniklerinde görev yapan temizlik işçileri ile yaptı.

 

Başhekimlik konferans salonunda yapılan toplantıda son 4 yılda Dicle Üniversitesi Hastanelerinde yapılan değişim ve dönüşümleri, verilen hizmetler, yürütülen revizyon çalışmaları ve hastanelere alınan yeni cihazlarla ilgili bilgileri sinevizyon eşliğinde anlatan Alan, \" hep beraber temiz, modern ve güzel bir hastanede çalışmak istiyorsak çok çalışmalıyız.\" dedi.

 

Hastanelerimizle ilgili sürekli kötü haber beklentileri vardı. Hak etmediğimiz bir imaj ve rekabet anlayışı vardı. Bu imaj ve kötü haber beklentisi medya mensuplarına da yansımıştı. Artık bu imaj ve kötü haber beklentisi değişti. Son yıllarda hastanelerimizle ilgili medyada yaklaşık bin olumlu haber yayınlandı. Bunu sizlerin de desteğiyle yakalayabildik.\"

 

\"Öfkenizi Kontrol Edin\"
Prof. Dr. Sait Alan konuşmasını şöyle sürdürdü; ``Bölgenin en büyük ve en önemli hastanelerinden biri olan Dicle Üniversitesi Hastaneleri`nde hizmet veriyorsunuz. Bölge insanları olarak çabuk tepki veren bir ruh halimiz var. Karşıdaki de tepki verince o zaman tasvip etmediğimiz görüntüler ortaya çıkar. Öfkenizi kontrol edin ve sabırlı olun. Bir durun. Derin nefes alın ve dua edin. O zaman yatıştığınızı göreceksiniz. \" şeklinde tavsiyelerde bulundu.

 

Sorunları Dinledi

Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Sait Alan, Konuşmasının sonunda kliniklerde görev yapan temizlik işçilerine sorunlarının olup olmadığını sordu. İşçilerden cevap gelmeyince, servis ve yemek kalitesini soran Alan, servislerin yoğun olduğu ve yemeklerin çok yağlı çıktığı cevabını alınca ilgililere konunun araştırılması ve kontrollerin sıklaştırılması talimatını verdi. (Ayetullah Turgut - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir