• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Vuslat FM Adana Müftüsü Arif Gökçe`yi Ziyaret Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA- Adana`da yayın yapan Vuslat FM, her yıl 1-7 Ekim tarihlerinde kutlanan "Cami ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında Adana Müftüsü Arif Gökçe`yi makamında ziyaret etti.
 
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Müftüsü Arif Gökçe, " yaklaşık 2 yıldır Adana`da İslami yayın yapan radyo Vuslat`ın kendilerine yaptığı bu nazik ziyaretten çok memnuniyet duyduk. Müftülük olarak biz bütün kurum ve kuruluşlarla irtibat halinde olmaya çalışıyoruz. İnşallah bu karşılıklı nazik ziyaretleşmeler devam eder" şeklinde konuştu.
 
Vuslat FM Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Dağtekin, "Cami ve Din Görevlileri Haftası, münasebetiyle Adana Müftümüzü ziyaret ettik. Kendilerine çiçeğimizi ikram ettik, çok memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Çok sıcak ve samimi bir ortamda karşıladı bizi sayın Gökçe bu nezaketinden dolayı kendilerine teşekkür ettik. Ve son zamanlarda yapılan " Engelsiz Cami, Engelsiz İbadet" kampanyasından dolayı kendilerine tebriklerimizi sunduk. Engelli kardeşlerimizin engellerinin ortadan kaldırmak ,onlara yardımcı olmak hepimizin asli, vicdani ve kardeşlik görevlerindendir. Bu manada imamlarımıza, din görevlilerimize büyük görevler düşüyor. Sadece bu konuda değil manevi açıdan da bu engelli kardeşlerimize imamlarımızın bunun Allah`tan gelen bir imtihan olduğu, sabrederek katlanılması halinde rabbimizin ahirette vereceği lütuflara mazhar olunacağının anlatılması onlarla daha yakından ilgilenilmesi için müftüye taleplerde bununduk" ifadelerini kullandı.
 
Samimi ortamda geçen ziyaret yapılan çay ikramının ardından sona erdi. (Muastafa Çiçek-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir