• DOLAR 32.32
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2296.718
  • ...
Ergani Kardeş-Der`den Ayakkabı Yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Ergani`de yaptığı etkinlikler ve sosyal yardımlarla halkın teveccühünü kazanan Kardeş-Der, ihtiyaç sahibi ailelere ayakkabı yardımında bulundu. Yardım Komisyonu Başkanı Mustafa Öz, okulların açılmasıyla birlikte yardımlarına hız verdiklerini, bu kapsamda muhtaç ailelere ayakkabı yardımında bulunduklarını ifade etti. Yardımlarda ihtiyaç sahibi ailelere öncelik verdiklerini belirten Mustafa Öz: \"Okulların açılması ve Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte ayakkabı yardımında bulunduk. Ergani merkezde 300 çift ayakkabı, köylerde de 262 çift ayakkabı dağıttık.\" dedi.

 

Yardımların bizzat ailelerin evlerine gidilerek yapıldığını belirten Mustafa Öz: \"Ailelerin incinmemesi ve ayaklarına uygun ayakkabıyı seçmeleri için yardımları bizzat evlerine götürdük.\" dedi.

 

Konuşmasının devamında yapılan yardımlara rağmen Ergani`deki bütün fakir ailelere ulaşamadıklarını vurgulayan Mustafa Öz: \"Yardımsever vatandaşlarımızı fakirlere yardımcı olma konusunda duyarlı olmaya çağırıyoruz\" dedi. (Veysi Buran - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir