• DOLAR 32.382
  • EURO 35.666
  • ALTIN 2324.566
  • ...
Saadet Partisinden İkra-Der` e ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA- Bursa`da yaptıkları hayır çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren İkra Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Saadet Partisini ağırladı.Gelen yetkililer Saadet Partisinin \"Söz Mahallede\" programlarını başlattığını ifade ederek bu çalışma içerisinde yer alan kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi.

 

Son zamanlarda Bursa`da yoğun bir şekilde gündeme gelen kentsel dönüşüm projesinin Yıldırım bölümünü anlatan Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Korkut şunları söyledi:\" Bu projeyle Yıldırım İlçesinin mahallelerinden Mevlana, Ulus, Arabayatağı, Yavuzselim, Çınarönü, Hacıvat ve Şirinevler mahalleleri tamamen yıkılacak ve yerine yeni konutlar yapılacak bizde halkımız mağdur olmasın diye herkesi bu konuda bilgilendirmeye çalışıyoruz\"diyen Korkut sözlerini şöyle sürdürdü:\"Bildiğimiz gibi gittiğimiz her yerde siyasetçilerin konuştuğunu görüyoruz bizde bu sefer söz mahallede deyip halkı konuşturup onların fikirlerini, tepkilerini alıyoruz ve bunu şuanki AKP Yıldırım İlçe Belediye Başkanına iletiyoruz ki halkımızın sesi olabilelim. Bu kentsel dönüşümün Rantsal dönüşüm olmamasını temenni ediyoruz \"dedi.

 

Korkut bilgileri aktardıktan sonra İkra-Der` in hayırlı çalışmalarını titizle takip ve takdir ettiklerinin söyleyerek Müslüman gençlerin maneviyata kavuştuğu böylesi ortamların artması gerektiğine vurgu yaptı.Dernek yönetimine teşekkürlerini ileten Korkut ; \"Partimiz adına size muvaffakiyetler diliyoruz\" ifade etti. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir