• DOLAR 32.414
  • EURO 35.705
  • ALTIN 2324.93
  • ...

MERSİN-Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi, Servet Özkaya başkanlığındaki bir heyetle Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu ve Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin`i makamında ziyaret etti.

 

Ekonomi Bakan Yardımcılığına getirilen Mustafa Sever`e iadei ziyarette bulunan MÜSİAD heyetini ağırlayan Sever, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Mersin için hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Sever`i tebrik eden Özkaya MÜSİAD`ın hazırladığı raporu kendisine sundu.

 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu`yu da ziyaret eden MÜSİAD heyeti babasının vefatı nedeniyle başsağlığı dileklerinde bulundu. Arzu`dan sonra Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ve Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin`i de ziyaret eden MÜSİAD heyeti MÜSİAD Ankara Şubesi`ne de ziyarette bulunarak şube faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.(Osman Öksüz-İLKHA)