• DOLAR 32.572
  • EURO 34.75
  • ALTIN 2496.852
  • ...
“Bugüne kadar 100’e yakın cami yaptık”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediyesi tarafından ilçenin yeni mahallelerinden Güllüce Mahallesi’ne yaptırılan caminin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesinin yeni mahallerinden olan Güllüce Mahallesi'ne (köy) yaptırdığı caminin açılışını gerçekleştirerek, vatandaşın hizmetine sundu.

Güllüce Mahallesi Camiisi önünde düzenlenen program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Törende konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçede bugüne kadar 100’e yakın cami yaptıklarını söyledi.

 “Şehirde Ne Varsa Mahallelerimizde O Olacak” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Tahmazoğlu, “Biz bugüne kadar 80 tane bize bağlanan mahallelerin yollarını, parklarını, sosyal tesislerini ve camilerini yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. 15 yıl önce köylerde ‘yol ve su olursa yeter!’ diyorlardı. Şimdi de talepler o kadar değişti ki köydeki vatandaşlarımız artık, cami, sosyal tesis, sinema salonları, halı saha ve pazar yeri istiyorlar.  Şehirlerimizin ve köylerimizin hem maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamamız gerekiyor.  Şu ana kadar biz 100’e yakın cami yaptık. Ayrıca Akkent Mahallemize Türkiye’nin en büyük ikincisini camisini yapıyoruz. Allah için ne yaparsak bizimle o gidecek. Ömür çabuk geçiyor ve bundan dolayı hayırlarımızı arttırıp vaktimizi iyi değerlendirelim. Ömür sermayesi çok kısa ve hızla gidiyor. Bir dakika sonraya garantimiz yok. Camimizi doldurup, Kuran-ı Kerim öğrenelim. Camimizin mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Güllüce Mahalle Muhtarı Naci Akıl da mahallelerine kazandırılan caminin, köyün büyük bir eksikliğini giderdiğini, bundan dolayı Şahinbey Belediye Başkanına teşekkür etti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir