• DOLAR 32.322
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2292.96
  • ...
Silifke Belediyesi Okulları Asfaltlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN-Silifke`ye bağlı 14 mahalleye götürülen hizmetlerin yanı sıra ilçe genelinde bulunan eğitim ve öğretim kurumlarında da bir dizi çalışma başlatan Silifke Belediyesi ekipleri okullarda çalışmalarını sürdürüyor.

 

Eğitim kurumlarından gelen tüm isteklere belediyenin imkânları ölçüsünde destek olmaya çalıştıklarını belirten Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel yaptığı açıklamada, \"İlçemizde hizmet veren eğitim kurumlarımızda yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bir takım eksiklikler bulunaktadır. Okullarda şu an acil yapılması gereken çalışmalar arasında çevre düzenlemesi, oyun aletlerinin bakım ve onarımı, yeşillendirme çalışmaları, içme suyu hizmetlerinin kontrol edilmesi, araç-gereç eksikliklerinin giderilmesi ve asfaltlama çalışmaları gibi önemli hizmetler yer almaktadır. Belediyemize gelen bu tür istekleri imkânlarımız ölçüsünde yerine getirmekteyiz.

 

Sayağzı Mahallemizde hizmet veren Veysel Balcı İlköğretim Okulumuzun da asfaltlama ile ilgili bir talebi üzerine bu alanda bir asfaltlama, temizlik, bakım ve onarım çalışması başlattık. Bu okulda eğitim gören çocuklarımızın daha temiz ve düzenli bir alanda eğitim görmeleri ve oyun alanlarına sahip olmaları için biz de çalışmalarımızı sürdürüyoruz\" dedi.
(Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir