• DOLAR 32.349
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2307.867
  • ...
SGK`dan Muhasebeciler ve Özel Hastanelere Eğitim
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - SGK, raporlamaların elektronik ortamda yapılabilmesini sağlayacak olan e-ödenek sisteminin muhasebeciler ve özel hastane yetkililerinin detaylı bir şekilde öğrenilebilmesi için eğitim verildi. Sosyal Güvenlik Kurumu Konferans Salonunda düzenlenen eğitime Şanlıurfa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Kara, İl Müdür Yardımcıları Mustafa Yıldırım, Ali Yüce, Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali müşavirler Odası Başkanı Nihat Taş, Şube Müdürü V. Ömer Özatay, Şube Müdürü V. Rüstem Özdemir, Memur Mehmet Polat, muhasebeciler ve özel hastane yetkilileri katıldı.

 

Eğitim ile ilgili bilgi veren Şanlıurfa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Kara, vatandaşların SGK ile ilgili işlemlerinde teknolojinin getirdiği yeniliklerden faydalanarak, güler yüzlü ve vatandaş odaklı hizmetlerimizin, sürdürülebilir olabilmesi için yeni bir uygulamaya başladıklarını söyledi.

 

İş göremezlik e-ödenek sisteminin, eski sistemdeki karışık yapıyı ortadan kaldırarak hastane, işveren ve SGK arasında köprü oluşturduğunu belirten Müdür Kara, \"Sistemde karşılaşılan aksaklıkların tespit edilerek giderilmesi birinci ağızdan yani sizlerden gelen dilek, şikâyetlerin ve önerilerin karşılıklı istişare edilebilmesi için böyle bir eğitim organize edilmiştir. Bu sürecin çok iyi değerlendirilerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunulması siz kullanıcıların işlemlerini kolaylaştıracağı gibi aklınızda kalan soru işaretlerinin de gidermesini hedeflemekteyiz. Bu çerçevede bugün \"E-ödenek\" konusunda bilgilendirmek amacıyla Müdürlerimiz ve Müdür Yardımcılarımız bilgi ve birikimlerini sizlerle paylaşacaktır.\" diyerek sözlerini noktaladı.

 

Yapılan açılış konuşmasının ardından Şube Müdürü V. Ömer Özatay, Şube Müdürü V. Rüstem Özdemir, Memur Mehmet Polat, tarafından muhasebeciler ve özel hastane yetkililerine sunum yapıldı. (Ali Durmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir