• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde yapılan duyuruda; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının \"Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı Uygulama Esasları\" ile tarımsal yayım ve danışmanlık sistemi içerisinde görev alacak kişiler için merkezi bir sınav yapılacağı bildirildi.

 

Açıklamada, \"Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 28.06.2010 tarih ve 4606 sayılı olurları ile yürürlüğe konan \"Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı Uygulama Esaslar\" ile tarımsal yayım ve danışmanlık sistemi içerisinde görev alacak kişiler için Bakanlıkça merkezi sınav yapılacağı ve sınavların Eğitim Merkezi Müdürlüğünde yapılacağı hüküm altına alınmıştır. Bu kapsamda `Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı\" 02 Aralık 2012 Pazar günü saat 10.00`da yapılması Eğitim ve Yayım Dairesi Başkanlığınca kararlaştırılmıştır.\" denildi.

 

Ayrıca Tarımsal yayım ve danışmanlık sınavına son başvuru tarihinin 17 Ekim 2012 Çarşamba günü mesai bitimine kadar olacağı ifade edilerek, sınava başvuracak adayların konu İle ilgili olarak http://www.utem.gov.tr adresinden gerekli bilgilere ulaşabilecekleri kaydedildi.

 

Sınav başvurularının 1 Ekim`den itibaren Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğüne yapılabileceği ifade edildi. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir