• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Eşini ve Kayınvalidesini Öldüren Şahıs Mersin`de Yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Olay 19 Haziran tarihinde Adana`nın Ceyhan İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi 396 sokakta meydana gelmişti. 23 yaşındaki Avni Akkılıç, iddiaya gör bir süre önce kendini terk eden nikahsız eşi 18 yaşındaki İpek Çınar ile Çınar`ın annesi 35 yaşındaki Aysel Çınar`ı tabancayla vurarak öldürmüştü. Olayın ardından motosikletle kaçan zanlı tüm arama çalışmalarına rağmen bulunamamıştı.

Zanlının kent dışına kaçmış olabileceği yönünde duyum alan Ceyhan polisi olayla ilgili çevre il emniyet müdürlüklerine de bilgi verdi. Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubeye bağlı Cinayet Büro dedektifleri Avni Akkılıç`ın Mersin`de akrabalarının olduğunu öğrendi.

Zanlının yakınlarının oturduğu mahalle ve çevresinde bir dizi görüşme yapan polis, Mersin`de olduğu bilgisini alınca operasyon yapmak üzere düğmeye bastı. Yeri tespit edilen zanlı, Mersinli Ahmet Bulvarı`nda beklemediği bir anda kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Cinayeti imam nikâhlı eşinin bir başkası ile ilişkisini duyduğunda kendini tutamadığı için işlediğini öne süren zanlı Avni Akkılıç, Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü polisine teslim edildi. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir