• DOLAR 32.384
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2326.163
  • ...
Basın Mensuplarından İLKHA`ya Ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Yerel ve ulusal basın kuruluşlarında çalışan gazeteciler,
ajansımızın Cizre temsilciliğini ziyaret ettiler.

 

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan İLKHA Cizre Temsilcisi Abit Dündar, meslektaşlarına bu anlamlı ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

 

Şırnak`ta gazetecilik mesleğini icra etmenin önünde büyük sıkıntıların olduğunu belirten Dündar, \"İnsanların senden beklentileri büyük oluyor. Simitçisi de, seyyar satıcısı da, siyasetçisi de haberinin yapılmasını istiyor. Buna karşın yetkili olan, topluma hâkim olan etkin güçler de kendi sloganları doğrultusunda haber yapılmasını istiyor. Şırnak`ta yerel anlamda faaliyet gösteren basının sıkıntıları çok, inşallah bu sıkıntıları atlarız. Ziyarete gelen meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.\"dedi.

 

Ziyaret sırasında konuşan Cihan Haber Ajansı Muhabiri Ali Güven, \"Cizre`de yeni açılan İlke Haber Ajansı Temsilciği hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah beraber güzel ve olumlu haberler üretiriz. Burada gazetecilik yapmak çok zordur. Ama zorlar aşmak için vardır. Önemli olan birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmektir.\"ifadelerini kullandı.

 

Ziyarete; Cihan Haber Ajansı Muhabiri Ali Güven, Anadolu Ajansı Muhabiri Mehmet Demirhan, Doğan Haber Ajansı Mehmet Selim Yalçın, Cizre TV Genel Yayın Yönetmeni Okan Öztürk, Cizrem Gazetesi Muhabirleri Ekrem Gerden ve Kadir Barış, Şırnak Lider Gazetesi Muhabiri Delil Uğurlu bulundu. (Abit Dündar -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir