• DOLAR 32.605
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2494.457
  • ...
Devlette Yeni Atamalar!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Resmi Gazete`nin bugünkü sayısında yayımlanan atama kararlarına göre, Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine Ahmet Genç, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine Edip Yılmaz, Türkiye Elektrik?İletim AŞ Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine Hayrettin Demircan, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine Salih?Köse atandı.

Dışişleri Bakanlığı Enerji, Su, Çevre İşleri Genel Müdür yardımcılığına Ayşe Berris Ekinci atanırken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcılığına Safa Uslu getirildi.

İçişleri Bakanlığı Müsteşar yardımcılıklarına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Aziz Yıldırım ile 1. Hukuk Müşaviri Ahmet Hamdi Nayir`ın atanması uygun görüldü.

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Kadir Kılıç, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Murat Yazıcı, Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Nevzat Türkkan, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Süleyman Şişman getirildi.

Kıyı Emniyeti Genel Müdür yardımcılıkları ve Yönetim Kurulu üyeliklerine Bedri Olcay Özgürce ve Ülker Acarer, Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcılığına Caner Arseven, Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayii AŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Yıldıray Koçarslan, Türkiye Vagon Sanayi AŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Erol İnal getirildi. AA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir