• DOLAR 32.333
  • EURO 35.056
  • ALTIN 2282.641
  • ...
Bahçeli`nin Hedefindeki İsim İhraç Ediliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aziz Babuşcu, Habertürk ekranlarındaki Gün Ortası programında Didem Yılmaz`ın konuğu oldu ve MHP`deki kaset skandalı hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Babuşcu, kaset skandalı sonrasında AK Parti`ye yapılan eleştirilerin haksız olduğunu söylerken, MHP tarafından kasetlerin ardındaki isim olarak açıklanan Faruk Bayındır`ın da kesin ihraç kararıyla Disdiplin Kurulu`na sevk edildiğini söyledi.

KASETLERLE HEDEFLENEN NE?

Babuşcu`nun konuşmalarından satır başları şu şekilde: "Yapılmak istenen mutfak çalışması MHP`nin genel başkanını değiştirmeye yönelik bence, aynı CHP`de yapılan gibi. MHP`de yeniden dizayn sözkonusu bunun temel nedeni de AK Parti`ye karşı daha güçlü bir MHP yaratmak. Bu şekilde bir taşla iki kuş vurmayı düşünüyorlar, hem MHP`de dizayn hem de AK Parti`ye karşı daha güçlü bir muhalefet. Ayrıca bunları yaparken de bu işin sorumluluğunu AK Parti`nin üstüne bırkarak kamuoyu nezdinde Ak Parti`yi kötü bir duruma düşürmek istiyorlar.

Görüldüğü kadarıyla şimdilik bu senaryo tutmadı. MHP lideri geri atmadı, partisinin onun çevresinde toparlandı ve bir mağduriyet psikolojisi oluştu gibi gözüküyor. Tabii bu kilitlenme seçim sonrasında ne kadar kalabilecektir, bunu göreceğiz.

İstedikleri, halkın kafasına "AK Parti bu kasetleri yapanları bulabilir ama bilerek bulmuyor" düşüncesini yerleştirmek.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir