• DOLAR 32.381
  • EURO 35.192
  • ALTIN 2324.343
  • ...
TKDK ve CBÜ`den Ortak Çalıştay
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MANİSA - Ağustos ayı içerisinde TKDK Manisa İl Koordinatörü Ahmet Işık ve Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli`nin karşılıklı ziyaretlerinde gündeme gelen ve Eylül ayı içerisinde yapılması konusunda mutabakata varılan Çalıştay, Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Senato Salonunda gerçekleştirildi.


Çalıştaya Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Çelik, Alaşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şenay Aydın, Akhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Harun Çoban, Fen-Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Tütün Eksperliği Yüksekokulu, Köprübaşı Meslek Yüksekokulu, Kula Meslek Yüksekokulu ve Saruhanlı Meslek Yüksekokulu temsilcileri, TKDK Manisa İl Koordinatörlüğü`nden Proje Kabul Birimi Uzmanları Vacit Günezer, Özlem Eroğlu, Mehtap Savcıoğlu, Yakup Karadoğu, Proje Kabul Yönetimi Birim Amiri Doğan Çarabak, Yerinde Kontrol Birim Amiri Hamit Çavuşoğlu ve Ödeme Talep İşlemleri Birim Amiri Ahmet Yetik katıldı.


Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Çelik`in konuşması ile başlayan çalıştayda, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Manisa İl Koordinatörlüğü yetkilileri tarafından kurumun tanıtımı yapıldı ve çalışmaları anlatıldı.

Çalıştay soruların cevaplandırılması ile sona erdi. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir