• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Tehlike Arz Eden Metruk Bina Yıkıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Tehlike arz eden ve mahalle sakinlerinin sağlığını tehdit eden bina, gerekli önlemler alınarak Fen İşleri Müdürlüğü
ekiplerince yıkıldı.

 

Kamulaştırma çalışmalarının yanı sıra, kötü görüntü oluşturan metruk binaların yıkım işlemlerine devam eden Manisa Belediyesi, bu kapsamda Alaybey Mahallesi`nde bulunan tek katlı binanın yıkımını gerçekleştirdi. Plan Proje Müdürlüğü tarafından yıkım kararı alınan Alaybey Mahallesi 815 sokak 17-19 numaraya kayıtlı gayrımenkuldeki tek katlı bina gerekli önlemler alınarak yıkıldı.


Mahalle sakinlerinin kötü görüntü oluşturan ve tiner kullananların
yuvası haline gelen binadan dolayı rahatsız olduğunu söyleyen Plan ve Proje Müdürü Taner İçöz, \"Alaybey Mahallesi`nde bulunan binanın yıllarca kullanılmadığını ve tinerci gibi tehlikeli kişilerce işgal edildiğini tespit ettik. Plan ve Proje Müdürlüğü olarak mahallenin güvenliği, mahalle sakinlerinin sağlığı ve sokağın kötü görüntüsü açısından binanın yıkım kararını aldık. Zabıta Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile tek katlı binayı tüm önlemleri alarak yıktık. Manisa Belediyesi olarak amacımız vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir kentte yaşamalarını sağlamaktır. Bu ve benzeri binalardaki çalışmalarımıza devam edeceğiz\" dedi. (Ramazan Sındıraç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir