• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
120 Km Hızla Çarptığı Çocuğu Öldürüp Kaçtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR-Diyarbakır`ın merkez Bağlar ilçesi, 5 Nisan Mahallesi Lezgin Avcı Caddesinde saate 120 kilometre hızla giden otomobil, 10 yaşındaki Muhammet Veysi Ekinci`ye çarparak ölümüne sebep oldu. Güvenlik kameralarının an be an kaydettiği kaza görüntülerinde, çarpmadan sonra otomobil sürücüsü hiç durmadan aynı hızla kaz yerinden uzaklaştı.

 

6 Eylül günü, saat 23.15`te kazaya neden olan aracın plakasının olay günü plakasının ve sürücüsünün kimliğinin belirlenmediğini daha sonra Mobese kamerasından elde edilen görüntüler sonucu kazaya neden olan araç plakasının 21 AK 868, sürücünün ise sürücü belgesi olmayan İzzet Pasin olduğunu söyleyen Muhammed Veysi`nin babası Nihat Ekinci, iddia edildiği gibi kazayı yapanın Mazlum Pasin olmadığını da sözlerine ekledi.

 

Baba Nihat Ekinci, kazanın üzerinden 23 gün geçmesine rağmen ne aracın, ne de araç sürücüsünün bulunamamasına tepki göstererek sürücünün bir an önce bulunması talebinde bulundu.

 

Muhammet Veysi Ekinci`ye otomobilin çarpma anı, Mobese kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kazada yaşamını yetiren Muhammet Veysi, Lezgin Avcı Caddesinden karşıdan karşıya geçmeye çalışırken, emniyetin tespitine göre 100-120 km hızla gelen 21 AK 868 plakalı aracın çarpması sonucu 25 m sürükleniyor. Çarpma sonrası Muhammed`in cansız bedeni yola savrulurken, kaza yapan araç hiç durmadan aynı hızla kaza yerinde uzaklaşıyor. Yerde yatan Muhammet`e dayısı ve annesi müdahale ediyor ama Özel bir hastaneye götürülürken doktorlar Muhammed`in kaza yerinde yaşamını yetirdiğini söylediler.

 

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir