• DOLAR 32.604
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2425.274
  • ...
Özdemir: `Hastalarımız Artık Hak Edilen Sağlık Hizmetini Alıyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman Milletvekili Ziver Özdemir, son on yılda sağlık alanında yapılan reform niteliğindeki adımların sağlık hizmetlerini Avrupa standartlarına getirdiğine dikkat çekerek, bunun hastanelerde yatan vatandaşların aldıkları sağlık hizmetindeki memnuniyetlerinden de görüldüğünü kaydetti. Sosyal alanda ise, özellikle engelli ve yaşlılara yönelik yeniliklerin de çok önemli olduğuna işaret eden Özdemir, yeni uygulamalar sayesinde artık engelli vatandaşlara maaş ödendiğini ve bunun da engellilerin daha iyi bir yaşam standardına kavuştuğunu sözlerine ekledi.

Özdemir, dün geldiği Batman`da hasta ve taziye ziyaretinde bulundu. İlk olarak Batman Bölge Devlet Hastanesi ve özel bir hastanede yatan hastaları ziyaret ederek, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastaların sorunlarını dinleyen Özdemir, Bölge Hastanesinde yeni açılan servisleri gezerek, yetkililerden hastanenin son durumu hakkında bilgi aldığı belirtildi.

Hastane çıkışında engelli bir vatandaşla karşılaşan Özdemir, vatandaşla bir süre sohbet ederek, kendisine iletilen taleple ilgileneceğini söyledi.

Hasta ziyaretinin ardından önceki gün Gercüş`te vefat eden Ankara Doğalgaz A.Ş Genel Müdürü İbrahim Halil Kırşan`ın babası Ali Kırşan`ın taziyesine katılan Özdemir, Kırşan ailesine taziyelerini sundu. Özdemir`e AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin ve partililer eşlik etti. (M. Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir