• DOLAR 32.594
  • EURO 34.791
  • ALTIN 2509.775
  • ...
Diyarbakır`dan Küstahlara Cevap
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber

Tarihinde sayısızca katliamlara imza atan başta İslam ve insanlık düşmanı Amerika ve israil olmak üzere batılılar, çirkin yüzlerini provakatif hakaretlerle ortaya koyuyor. Müslümanların dağınıklığından ve suskunluğundan cesaret alan batılı bir takım soysuzlar İslam’ın kutsallarına hakaretlerle saldırıyor. Daha çok Amerika ve israil destekli provakatif hakaretlere Amerika ve israil işbirlikçisi yerel yönetim ve sözde kanaat önderlerinin karşı duruşlarına rağmen İslam dünyası ise tepki vermeye devam ediyor. İslami kutsallara ilk alçakça saldırıyı 1980’de salman rüşdi isimli bir Hindu yapmıştı. İslam dünyasının tepkilerinden korkan rezil rüşdi’yi büyük şeytan Amerika himayesine alarak besliyor. Ardından Danimarka’da bir mizah dergisi 2006’da efendimizle ilgili çirkin ve kabul edilemez bir karikatür yayınlanmıştı.

Şimdi ise insanlık düşmanı büyük şeytan Amerika’da bir kıpti’nin yönetmenliğinde ve siyonist israil desteğiyle içeriği, yalan, iftira ve hakaretlerle dolu oynanan bir film, internette yayınlandı. Rezillerin filmine İslam dünyasından büyük tepki gelirken, bu sefer Fransa’da bir dergi hakaret alçaklığına soyundu.

BİR MİLYONA YAKIN SELAHADDİN TORUNU TEK SES TEK YÜREK

Filim rezilliğine tepkiler dinmeden Fransa’daki bayağı karikatür nedeniyle İslam dünyası tepkilerini yoğunlaştırarak arttırdı. Alçak saldırılara karşı tüm İslam dünyasında tepkiler devam ederken Türkiye’den ise, en büyük tepki Selahaddin-i Eyyubi’nin torunlarından geldi. Karikatür çirkinliğine tepki eyleminde olduğu gibi, yine Diyarbakır İstasyon Meydanı’nı dolduran bir milyona yakın Müslüman, tek ses tek yürek efendiler efendisi Peygamberimiz aleyhisselama sahip çıkarak hakaret ve saldırıları telin etti. Tekbir ve salavatlarla haykıran Selahaddin’in torunları, Muhammed El Emin (s.a.v)’e bağlılık ve sadakatlerini bir kez daha gösterdiler.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen “Peygambere Sadakat Mitingi”ne Peygamber (s.a.v) sevdalısı Müslümanlar İstasyon Meydanı’na akın akın gelerek doldurdu. Bayrak ve dövizler taşıyarak tekbirlerle miting alanına giriş yapan Peygamber (s.a.v) Sevdalıları, büyük şeytan Amerika ve yetmesi israil başta olmak üzere filme destek verenlerin aleyhine sloganlar attılar.

PEYGAMBERE SADAKATİMİZİ GÖSTERMEK İÇİN BURADAYIZ

Mahmut Hoca`nın okuduğu Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başlayan miting, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) üzerine bestelenen ilahi, ezgi, kaside ve marşlarla devam etti. Mitingde ilk olarak Tesettür Seferberliği Platformu (TESSEP) Başkanı Salih Demir söz aldı. Konuşmasında Demir, “Ey Müslümanlar, Efendimize alçakça saldırı yapılmıştır. Bizler bugün burada Peygamberimize sadakatimizi göstermek ve rezillere dur demek için buradayız. Akıllarınca İslam Peygamberini değersizleştirmeye çalışıyorlar. Bu saatten sonra kimse Resulün onuruna, iffetine, şerefine, haysiyetine dokunmaya ve dil uzatmaya cüret edemeyecek. Çünkü tüm Müslümanlar ve Resul sevdasının merkezi Diyar-ı Muhammed ayakta…” dedi.

İMANIMIZIN BİR GEREĞİ OLARAK BURADAYIZ

 “Peygambere Sadakat Mitingi`nde yüz binlere Zazaca seslenen bölgenin saygın âlimlerinden Molla Sahap Korkutata, Allah Resulü tüm insanlığa gönderildiği için Zaza, Çerkez, Arap, Türk, Kürt hepsinin kardeş olduklarını ifade etti ve Hz. Muhammed İle Hz. İsa’nın (a.s) Kardeş olduğunu söyledi. Korkutata, “Ey Müslümanlar, bacılar, kardeşler! Allah nurunu mutlaka tamamlayacaktır. Amerika akıllı olsaydı Hz. Muhammed`e laf atmazdı, çünkü Hz. Muhammed ile Hz. İsa kardeştir. Hz. Muhammed rahmet peygamberidir. İnsanlığın kurtuluşu için gelmiştir. Peygamberin yolu Kürt, Türk, Fars, Arap bütün Müslümanların onun yolundan gitmesi gereken tek kurtuluş yoludur” diyerek konuşmasını bitirdi.

O’NUN NURU HİÇ EKSİK OLMADI ÜZERİMİZDEN

Peygamber Efendimize sadakatin gösterildiği Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda Kürtçe ve Türkçe konuşan araştırmacı yazar Av. Necat Özdemir, Allah`ın dini olan İslam`ın yardımcıları olduklarını söyledi. Bugün Diyarbakır’ın kendi ultimatomunu verdiğini söyleyen Özdemir, “Buradan çıkan mesaj şudur ki; bu yönetimler bizi temsil etmediği için yeni bir yönetim içine giriyoruz” dedi. Özdemir şunları söyledi, “İnsanlığın ve güzel ahlakın düşmanları tarihten bugüne kadar 2 şeye düşmanlık yaptı. Biri ruhumuz, ciğerimiz Resulullah (a.s) diğeri de aklımız, O ki tefekkür edip görüyoruz, o da Kur`andır. Tarihe bakıldığında İslam düşmanları İkisine saldırmıştır. O’nun vefatından bu yana 7 yıl sonra İslam bu bölgeye geldi. Kürdistan bölgesinde nur eksik olmadı. Akabe biatinde nasıl Resul’e biat ettilerse sizler de ellerinizi uzatıp biat edin. Sahabeler, `her şeyimiz sana feda olsun` diyorlardı”

PEYGAMBER’E OLAN SEVGİMİZİ BÜTÜN DÜNYAYA GÖSTERDİK

Âlemlere rahmet Hz. Muhammed`e (s.a.v) biatlerin yenilendiği mitingde Molla Osman Teyfur da Kürtçe bir konuşma yaptı. Molla Osman Teyfur Hoca, “Ensar`ın Akabe`de yaptığı biat gibi bizler de biat için burada toplandık” dedi. Teyfur Hoca konuşmasını şöyle sürdürdü, “O’na yapılan saldırıyı hepimize yapılmış sayıyoruz. Bunu bütün şeytanlara gösterdik. Onu sevmek imanın gereğidir. Amerika, israil`e ve Kıpti`ye onu canımızdan daha çok sevdiğimizi gösterdik. Buradan şunu haykırıyoruz; `kininizle geberin. Allah`ın vadidir; Muhammed-i dava bütün İslam düşmanlarını silip süpürecektir. Resulullah`a düşman olanları tanıyorsunuz, Karikatürü yapan Danimarka Viking neslidir, Kıpti Firavun neslidir. Siyonist israil yeryüzünü fesada boğan, Kudüs`ü işgal eden, Sabra ve Şatilla`da katliam yapan alçaklardır. ABD; Vietnam`da, Hiroşima`da, Afganistan`da ve Irak`ta her türlü katliamı yapan büyük şeytandır.”

BATI, AMERİKA’YLA BİRLEŞEREK İSLAM’A SALDIRIYOR

Telin mitinginin son konuşmasını bölgenin tanınmış alimlerinden ve kanaat önderlerinden Molla Enver Kılıçaslan yaptı. Batının Amerika ile beraber İslam ve Müslümanların aleyhine birleşerek İslam`a ve Müslümanlara saldırdıklarını ve sürekli oyun peşinde olduklarını ifade eden Kılıçarslan, “Kürtçülük ve Türkçülük ya da Şii ve Sünnilik ile İslam toplumlarını birbirine düşüren siyonist israil ve Amerika bizi birbirimize düşürmedi mi? 30 yıldır bu topraklarda, Kürdistan’da Kürtlerle hiçbir alakası olmayan sosyalizm belasını bu milletin başına bela etmiş bu vesileyle bu bölgede Müslümanların kanını akıtıyorlar. Bugün Irak`ta Filistin`de kardeşlerimiz katledilmiştir ve on binlerce çocuğumuz, kardeşimiz sakat kalmıştır” dedi. Birleşmiş milletlerin israil ve Amerika’nın çıkarlarına hizmet ettiğinin altını çizen Kılıçaslan, “Birleşmiş milletler bugün işlenen bu zulmün karşısında sessiz kalmaya devam ediyor. Zira birleşmiş milletler bugün insanlığa değil siyonizm`e ve Amerika`nın çıkarlarına hizmet ediyor. Onların bu zulüm karşısında Müslümanlar izzetlice bir duruş sergilemelidir” diyerek batı medeniyetinden medet umulamayacağını ifade etti.

İstanbul da “Lebbeyk Ya Muhammed” dedi

Filim ve karikatür küstahlığına bir sert tepki de Marmara Peygamber Sevdalıları Platformu’ndan geldi. Taksim Meydanı’nda buluşan binlerce peygamber sevdalısı, sık sık, “Kahrolsun ABD, Peygambere uzanan eller kırılsın, Peygambere can feda kahrolsun Amerika” sloganları attı. Programda büyük şeytan Amerika ve siyonist israil bayrakları ateşe verildi. İlyas Yeşilmen’in Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan basın açıklamasının sunumunu araştırmacı Yazar Murat Filiz yaptı. Filiz konuşmasında, “Bu filmin arkasındakiler, destek verenler, büyük şeytan Amerika, siyonist israil ve Haçlı güçleridir. Peygamberimize dil uzatan bütün bu güçleri lanetlemek için buraya geldik. Buradan Resulün çağrısına ‘Lebbeyk Ya Muhammed’ diyen tüm Müslümanları, dünyanın her yerinde Efendimize sadakat için meydanlara çıkan ve meydanlarda şehit olan tüm Müslümanları selamlıyoruz” dedi.

ZALİMLERİN MALLARINI BOYKOT EDELİM

Programda ilk konuşmayı yapan Mustazaflar Hareketi kurucu üyelerinden Sait Şahin, tüm Müslümanları Amerika ve Siyonist İsrail mallarını boykot etmeye davet etti. Şahin, “Sözde İslam devletleri petrolden elde ettikleri gelirleri Amerika bankalarında tutmaktadırlar. Sadece Amerika bankalarındaki bu miktar iki trilyon doları aşmış bulunmaktadır. İslam milleti olarak biz onları ayakta tutmaktayız. Ve hala evlerimizde zaruret olmadığı halde onların ürünlerini kullanmaktayız. Efendimize hakaret eden bu alçakları yeteri kadar boykot etmiyoruz. Size sesleniyorum Müslümanlar! Hala Amerika ve israil menşeli ürünleri boykot edemiyorsak burada suçlu biziz. Bu nedenle onların mallarını evlerimize sokmayalım. Neslimizi İslam’a göre yetiştirelim ki onların da güç damarlarını bu şekilde keselim” ifadelerini kullandı.

MÜSLÜMANLAR OYNANAN OYUNLARIN FARKINDADIR

Sait Şahin’den sonra sözü alan Araştırmacı Yazar Mehmet Ali Gönül ise, “Batı sürekli barıştan söz ediyor. Sürekli ‘Biz doğru, siz yanlışsınız, siz savaş istiyorsunuz biz ise barış istiyoruz’ diyor. Bunu hafızalarımıza yerleştirmek istiyorlar. İşte onların barışlarını gördük. Onların barışları kendi değerleri dışında bütün değerlere saldırmaktır. Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir Müslüman’ın İncil’e ya da Hazreti İsa’ya dil uzattıklarını göremezsiniz. Ama Irak ve Afganistan`da bu alçaklar Müslümanlara, İslam dinine ve mukaddesata saldırmış ve hakaret ederek Kur’an-ı Kerim’i yakmışlardır” dedi.

Konuşmaların ardından Marmara Peygamber Sevdalıları Platformu adına basın açıklamasını platform sözcüsü Cengiz Kurtaran okudu. Basın açıklaması, Marmara İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu (MİNHAP) sözcüsü Cemal Çınar Hocanın okuduğu dua ile son buldu.

MERSİN POLİSİ KİME HİZMET EDİYOR?

Peygamber Sevdalıları Platformu’nun Mersin’de düzenlediği basın açıklamasına ise Mersin polisinin anlaşılmaz tavrı damgasını vurdu. Peygamber Sevdalıları Platformu, Peygamber Efendimize hakaret içeren filmi tel’in etmek için toplandı. Mersin polisi de basın açıklamasına katılan halkı ablukaya alarak sanki ne alana insanların girmesine, ne de çıkmasına izin vermedi. Polisin bu tavrına anlam veremeyen Müslümanlar ise tepki gösterdi. Peygamber Sevdalıları Platformu Mersin Koordinatörü Ercan Fidan yetkililere, “İsrail ve ABD destekli filimde Peygamber Efendimize yapılan hakareti tel’in etmek için bir araya gelen halkı engellemek kime hizmettir. ABD ve israil kendi üzerlerine düşeni yapmışlardır. Sizin üzerinize düşen ise halkın basın açıklamasına katılmasını engellemek mi?” diye seslendi

Peygamber sevdalılarından küstahlara suç duyurusu

Peygamber Sevdalıları Platformu, büyük şeytan Amerika ve siyonist israil’in desteğiyle hazırlanan Peygamber Efendimize, eşlerine ve ashabına hakaretlerle dolu film için suç duyurusunda bulundu. Peygamber Sevdalıları Platformu Başkanı Av. Abdulgani Orhan Diyarbakır Adliyesine giderek, Hz. Muhammed’e (s.a.v) hakaret içeren filmin Yapımcı ve Yönetmeni Sam Bacile, Filim kampanyasını yapan Moris Sadek, Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo’ nun sahipleri ile Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü hakkında, ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ ‘Halkın benimsediği dini değerleri alenen aşağılamak’, ‘Nefreti kışkırtmak’ suçlarından tutuklanma kararı çıkarılması ve yargılanmaları ile filmin Youtube ve diğer tüm erişim noktalarından yayınlanmasının iptali için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Filmin yapımcı ve yönetmeninin TCK’ nın ‘Yabancı tarafından işlenen suç’ başlıklı 12. maddesi uyarınca, Türkiye’deki Müslümanların huzurunu bozduğu, halkı kin ve düşmanlığa açıkça tahrik etmesi nedeni ile yargılanıp cezalandırılmalarının gerektiği belirtilen dilekçede şüphelilerin Türkiye dışında bulunmalarının yargılama yapmaya engel olmadığı ifada edildi.

Dilekçenin sonunda, şüphelilerin hakkında kamu davasının açılmasına karar verilmesi ve tutuklama kararı çıkarılması talebinde bulunuldu.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir