• DOLAR 32.514
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2436.394
  • ...
Diker: Bahçeli Her Şeyi Biliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eski DYP Genel Sekreteri Tevfik Diker, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin, "Tevfik Diker`i savcılar dinlesin. Ben muhatap olmam." yönündeki sözlerine cevap verdi. Kendisine gelen isimlerin MHP`lilerden geldiğini belirten Diker, Bahçeli`nin de bu isimleri bildiğini ileri sürdü.

Bugün medyada yer alan ve MHP lideri Bahçeli`ye atfen, "Tevfik Diker`i savcılar dinlesin. Nereden biliyor isimleri ona sorsun. Ben muhatap olmam." şeklindeki sözleri üzerine bir açıklama yaptı. "Savcılar beni değil MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`yi dinlemelidirler." diyen Diker, "Bahçeli`nin gerçeklerin ortaya çıkması için yüce adalete yani savcılara yardımcı olması gerekir. Çünkü isimleri Bahçeli`nin bildiğine dair Farklı Ülkücülük sitesinin, MHP`den ve adaylıktan istifa eden Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici`nin ve Bağımsız Ülkücüler Platformu sözcüsü eski MHP Milletvekili Orhan Bıçakçıoğlu`nun net iddiaları vardır. Savcılar ayrıca Farklı Ülkücülük sitesinde olayları bildikleri ve Bahçeli`ye ilettikleri iddia edilen Celal Adan ve Meral Akşener başta olmak üzere tüm adları geçenleri de dinlemelidir." şeklinde konuştu.

Diker, kendisine gelen isimlerin kaynağının MHP içinden olduğunu yineledi. Diker, şunları söyledi: "Başından beri açık seçik söyledim bir köşe yazarı olarak haber kaynaklarım bazı MHP`lilerdir. İsimleri bana onlar verdi. Haber kaynaklarımı deşifre etmem isteniyorsa onu asla ve asla yapmayacağımı herkesin bilmesini isterim. Bugünden itibaren ben de Bahçeli ile muhatap olmam, çünkü gerek kalmadı bana söylenen isimler çıktı."

Dünya Bülteni

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir