• DOLAR 32.412
  • EURO 35
  • ALTIN 2324.401
  • ...
`Uygulanan Abluka Hukuka ve Ahlaka Aykırıdır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Başbakanı İsmail Heniyye, Dünya Demokrat Avukatlar Birliği`nden bir heyeti Gazze`deki konutunda kabul etti. Heniyye, ziyaretin Siyonist işgalciyle mücadele tarihinde önemli bir nokta teşkil edeceğini söyledi.

Ziyaretin Siyonist işgal rejiminin uluslararası kamuoyunda giderek daha çok yalnızlaştığına işaret ettiğini dile getiren Heniyye, yok olma yolundaki işgalin bir gün mutlaka sona ereceğini ifade etti.

"Dünyadaki hukukçuların Siyonist işgal rejiminin cinayetlerine karşı Filistin halkının yanında yer almasını bekliyoruz" diyen Heniyye, Dünya Demokrat Avukatlar Birliği heyetinin ziyaretinin Gazze Şeridi`ne uygulanan ablukanın hukuka ve ahlaka aykırı olduğunu gösterdiğini söyledi. Filistin Başbakanı, ziyaretin ablukanın gerçek anlamda kırılmasına katkıda bulunacağını belirtti.

Dünya Demokrat Avukatlar Birliği`nin Yürütme Kurulu toplantılarını Gazze`de gerçekleştirmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Heniyye, Siyonist işgal zindanlarında yatan Filistinli esirlerin çektiği sıkıntılara işaret ederek, yüz günü aşkın bir süredir açlık grevinde olan esirlerin varlığına dikkat çekti.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir