• DOLAR 32.56
  • EURO 34.896
  • ALTIN 2437.08
  • ...
Rahmeteli Giyindirerek Sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Kurulduğu günden bu yana fakir ailelerin ihtiyaçlarını karşılamayı ilke edinen ve binlerce aileyi sevindiren Van Rahmeteli Gıda Bankası yaklaşan Kurban Bayramı öncesi fakir ve yardıma muhtaç ailelere giyim ve ayakkabı yardımında bulunuyor.

 

Fakir aileleri tespit komisyonu tarafından belirlenen aileler telefonla aranarak kendilerine lazım olacak giyim ve ayakkabı yardımını seçip almak üzere gıda bankasına davet ediliyorlar. Karışıklığı ve izdihamı önlemek için aileleri belli bir program dahilinde davet ettiklerini dile getiren Van Rahmeteli Gıda Bankası yetkililerinden Yalçın Tay, yaptıkları ve yapacakları yardımları şu şekilde sıraladı:

 

\"Hedefimizde, 400 aileye yaklaşan Kurban Bayramı öncesi giyim yardımı ulaştırmak var. Şimdiye kadar 150 aileye giyim ve ayakkabı yardımı dağıttık. Dağıttığımız bu yardımlar tamamen hayırseverler tarafından verilen ve kullanılmamış, ambalajında olan giyim ve ayakkabılardır. Yaptığımız bu giyim ve ayakkabı yardımını bayram arifesine kadar bitirmeyi hedefliyoruz.\"

 

Giyim yardımını yılda iki defa yaptıklarını dile getiren Yalçın Tay, \"Okulların açıldığı bir döneme denk gelen bu giyim ve ayakkabı dağıtımı evinde okul okuyan öğrencisi bulunan muhtaç aileler için de bir rahatlama sağlamıştır\" diyerek bu konudan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (Mahmut Aytekin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir