• DOLAR 32.588
  • EURO 34.908
  • ALTIN 2440.536
  • ...
Batman Fatih Projesine Hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Milli Eğitim İl Müdürü Şerif Akboğa, Fatih Projesi kapsamında akıllı tahta kurulan okullarda öğretmenlere verilen \"Fatih Projesi Teknoloji Kullanımı\" kurslarından Batman Lisesinde sona eren eğitim faaliyetine katıldı. Burada eğitim sonunda akıllı tahta kullanımı ile ilgili öğretmenlerin ders sunumlarına iştirak etti.

 

Ders sunumları sonunda Akboğa, \"Öğretmenlerimizin teknolojiyi eğitim çalışmalarında çok çabuk benimsemeleri, materyal hazırlama ve derslerini akıllı tahta üzerinde işlemeye karşı olumlu ilgileri ve başarıları öğrencilerimiz ve velilerimiz adına beni mutlu etti. Fatih Projesiyle okullarımıza yapılan yatırımların öğretmenlerimiz tarafından en faydalı şekilde kullanıldığını görmekten dolayı öğretmenlerimizi tebrik ediyorum\" dedi.

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nden verilen bilgide, Fatih Projesi kapsamında mesleki teknik liseler hariç 24 adet lisede ve 585 sınıfın tamamında akıllı tahta kurulduğu belirtilerek, \"Bu okullarda görev alan 1150 Öğretmene `Fatih Projesi Teknoloji Kullanimi` kursu verilmeye başlandı\" denildi.

 

Merkezde Batman Anadolu Lisesi, Batman İluh Anadolu Lisesi ve Batman Atatürk Lisesi`nin bu proje kapsamında pilot okul olarak belirlendiği belirtilen açıklamada, \"Bu üç okuldaki tüm öğrencilerimize tablet bilgisayarlar Milli Eğitim Bakanlığımızca şu an süreç olarak başlatılmış olan ihalenin sonucunda ikinci dönemde dağıtılacaktır\" bilgisi verildi. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir