• DOLAR 32.579
  • EURO 34.898
  • ALTIN 2438.796
  • ...
Hakaret Filme Bir Kınama Daha
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - ABD`de çekilen ve Hz. Muhammed`e hakaret etmeye yeltenen \"Müslümanların Masumiyeti\" adlı filme tepki gösteren Anadolu Gençlik Derneği basın sözcüsü Feyzi Aytar, yazılı bir basın açıklaması yaptı.


Aytar, \"Biz bu çirkin görüntüleri Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında, Büyük İsrail Devleti`ni kurabilmek için bölgemizde çevrilen dolapların bir devamı olarak değerlendiriyoruz. Ülkemizde ve bölgemizde sürekli olarak bir kaos ortamı oluşturulmak isteniyor. Ekranlar ve internet insanları manipüle etmek için kullanılıyor. Provokasyon amaçlı birçok olay çıkartılıyor. Kesin olmamakla birlikte yüz kadar Yahudi işadamından beş milyon dolar bağış toplanarak çekildiği belirtilen bu çirkin görselin Youtube`da yayınlanan 13 dakikalık fragmanında, bir grup oyuncu, `Hz. Muhammed hakkındaki gerçekleri açıklıyoruz` iddiasıyla bir dizi hakareti arka arkaya sıralıyor. Böyle bir densizliğe tepkisiz kalmamız mümkün değil\" ifadelerini kullandı.


Aytar, \"Müslümanların Masumiyeti\" adlı filmi çekenleri, piyasaya sürenleri, bunu bir sanat olarak değerlendirenleri ya da düşünce özgürlüğü görenleri kınadı. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir