• DOLAR 32.601
  • EURO 34.741
  • ALTIN 2496.648
  • ...
Rektör Uluçam: `Yeni Dönem Çok Farklı Olacak`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi, Batman Üniversitesi Rektörlüğü`ne yeniden atanan Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam`a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
MÜSİAD Şube Başkan Yardımcısı Fırat Aslan, Bütçe ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Bulut ve Şube Sekreteri Muhammed Candan ziyarette hazır bulundu. Fırat Aslan, Üniversite-sanayici işbirliğini istediklerini belirterek, "Üniversitelerdeki bilgiler sanayici ile paylaşılmalıdır. Bölgesel kalkınmada sanayici ve akademik toplumun arasındaki işbirliği ve iletişim çok önemlidir" MÜSİAD olarak Üniversite ile ortak projelere imza atmaya hazırız" dedi.
 
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Abdüsselam Uluçam ise, yeni dönemin çok daha farklı olacağını, STK ve Kurumlarla işbirliği içerisine girileceğini belirterek, üniversitelerinin Batman ve bölge sanayisinin gelişmesi için projeler yapacağını söyledi.
 
Rektör Uluçam devamla, yenilikçi fikirlerin, projelerin değerlendirilip işbirliği içerisinde üretimle sonuçlanmasını sağlayacaklarını ifade etti. (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir