• DOLAR 32.602
  • EURO 34.809
  • ALTIN 2488.355
  • ...
SON DAKİKA
`Barselona`nın Şalit`i Sahasına Davet Etmesi Kınandı`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bakan Ebu`s-Sebh, bugün (26 Eylül Çarşamba) konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Barselona`nın bu davetinin Siyonist işgal zindanlarında tutulan binlerce Filistinli esirin çektiği acılara hakaret olduğunu ve işgalcinin cinayetlerine destek anlamına geldiğini söyledi.

Barselona gibi köklü bir kulübün Gilad Şalit gibi bir katili ödül için nasıl sahasına davet edebildiğini soran Ebu`s-Sebh, Barselona gibi köklü bir kulübün Filistinli esirlerin işgal zindanlarında çektiği acıları ve işkenceleri görmezden gelmemesi gerektiğini ifade etti.

Filistinli bakan İspanyol kulübünü Filistinli esirlerden bazılarını İspanya`ya davet ederek Siyonist işgal zindanlarında yatan Filistinli esirlerin çektiği sıkıntılara dikkat çekmesini istedi.

Öte yandan, Ebu`s-Sebh başkanlığındaki bir heyet bugün Gazze`deki El-Bureyc Mülteci Kampı`nda özgürlüğüne kavuşan esir Süheyl Said El-Cudeyli`yi ziyaret etti.

Filistinli esirlerin işgal zindanlarında gösterdiği direnişe övgüde bulunan Ebu`s-Sebh, esir hareketinin önemli bir dönemden geçtiğini ve Siyonist cezaevleri idaresine karşı esirlerin birlik ve bütünlük içinde hareket etmesi gerektiğini söyledi.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir