• DOLAR 32.331
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2295.22
  • ...
SON DAKİKA
Şanlıurfa`da Hayvan Hırsızlarına Operasyon
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Kurban bayramı öncesinde meydana gelebilecek hayvan hırsızlıklarını önlemek ve geçmiş yıllarda meydana gelen hayvan hırsızlığı olaylarını aydınlatmak maksadıyla, Şanlıurfa il merkezi ve köyleriyle Siverek ve Birecik ilçelerinde yapılan çalışmalar ve düzenlenen operasyonlar sonucunda, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek ve nitelikli hırsızlık suçunu örgütlü olarak işlediği iddia edilen 14 kişiye yönelik, 17 farklı adrese operasyon düzenlendi.

Adreslerde yapılan aramalarda, şahıslarla birlikte; 220 küçükbaş, 60 büyükbaş çalıntı hayvan, 1 kaleşnikof tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3 kişinin ise yakalanması yönündeki çalışmalara devam edildiği bildirildi.
Zanlıların Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Diyarbakır`da toplam 612 küçükbaş, 117 büyükbaş hayvan çaldıkları, bu hırsızlıktan 900 bin TL haksız kazanç elde ettikleri belirtildi.

Operasyon sonucu, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Diyarbakır`da meydana gelen 30 faili meçhul olayın da aydınlatıldığı kaydedildi. (Mehmet Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir