• DOLAR 32.496
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2434.391
  • ...
Siirt Milletvekili Ören:` Mİtingi Düzenleyen Kardeşlerimi Kutluyorum`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - İsrail asıllı Amerikan film yapımcısı Sam Bacile`nin Hz Muhammed`e hakaret içeren `Müslümanların Masumiyeti` adlı filmine tepki göstermek amacıyla Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda yapılan dev mitinge misafir olarak katılan Siirt Milletvekili Osman Ören bu etkinliklerin ümmet şuurunu yaydığını belirtti.
 
İlke Haber Ajansı Muhabirine konuşan Ören, Resullullah`ı bütün vicdanlara anlatmamız gerektiğine dikkat çekerek, "Ne yapılırsa yapılsın, nasıl gösterilmek istenilirse gösterilsin, hiç birşey Resullullah`tan (sav) hiç birşey eksiltmez. Ama bu bizim eksikliğimizi gösterir. Daha fazla dünya gündemine, vicdanlara O`nu (sav) anlatmamız lazım. Bu tür güzel etkinlikleri çok önemsiyorum.bunları sahiplenmek ümmet şuurunu daha fazla yaymak için bu etkinlikler bir vesile oluyor" dedi.
 
Osman Ören sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu iğrenç film sonrası inşallah güzel yarınlar doğacak. İnsanlık yeniden Resullullah`ı (sav) tanıyacak, inşallah.Bu etkinliği düzenleyen kardeşlerimi kutluyorum. Allah kendilerinden razı olsun." (Ayetullah Turgut - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir