• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kozluk`ta Okul Sorunu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Kozluk ilçesinde okul binalarının yetersiz oluşuna öğrenci ve velilerden tepki geldi. 2011-2012 eğitim öğretimin 2`nci döneminde boşaltılan 20 Temmuz İ.Ö.O 2012-2013 eğitim öğretim döneminde yeni binasının hazır olması gerekirken okulun halen yapılmadığı öğrenildi.

Yüzlerce metre uzaktaki Mareşal Fevzi Çakmak İ.Ö.O`na çocuklarını gönderen veliler, okulların inşasına biran önce başlanması gerektiğini söylediler.

Öte yandan 5 yıldır yapılması beklenen Kozluk Anadolu Lisesi de yapılmamış… Mezun olan öğrenciler kendilerine, Lise 1`den bu yana `okulunuz yapılacak` dendiğini fakat mezun olup okuldan ayrılmalarına rağmen halen okulun yapılmadığını belirttiler.

İmam Hatiplere Rağbet Var Fakat Okul Yok
Bu yıl Kozluk İmam Hatip Lisesine 200`den fazla başvuru yapılmasına rağmen Atatürk İ.Ö.O`na bağlı bir bölümde ders işlendiği için sınıf yetersizliğinden dolayı bu kişilerin çoğu okula kaydedilmedi.

Kozluk`ta büyük bir sorun haline gelen okul sorunlarının ne zaman çözüleceği merakla bekleniyor. Veliler bu okulların kısa sürede yapılmasını istiyor. İmam Hatiplere rağbet olduğunu belirten veliler, okulun olmamasının üzücü bir durum olduğunu dile getirdiler. (M. Said Aksoy-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir