• DOLAR 32.576
  • EURO 35.023
  • ALTIN 2423.755
  • ...
`Kahhar Olan İsminle, İsrail`i Kahreyle`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR - Amerika`da Siyonist İsrail desteğiyle çekilen hakaret filme tepkiler çığ gibi büyüyor. İzmir`de yaşayan bir vatandaş ise tepkisini faklı bir şekilde ortaya koydu.

Bahrin Şimşek, aracının arka camına "Hazır 3 bin melekle, Ahmed`i dua ile Kahhar olan isminle, İsrail`i kahreyle, ABD`yi kahreyle. Anam babam canım sana feda olsun ya Resulullah" yazısını yazdırarak tepkisini dile getirdi.

Müslüman olan herkesin tepki göstermesi gerektiğini belirten Şimşek "Bu olay çok küstahça ve düşmanca bir davranıştır. Bu filmin arkasında İslam düşmanlığı vardır, Müslümanlar bu saldırılara karşı tek vücut olup tepkilerini göstermelidir. Eğer Müslümanlar birlik olmazsa bu işin sonu gelmez ve buna benzer olaylar tekrarlanır. Her yerde basın açıklamaları düzenlendi, mitingler yapıldı. Bende tepkimi bu şekilde dile getirmek istedim, arabamın arkasındaki yazıyı her okuyan inşallah İsrail ve ABD`nin yok olması için beddua eder" dedi.

Şimşek son olarak; her Müslüman`ın bir şekilde tepki göstermesi gerektiğini ifade ederek Peygamberimize sahip çıkma çağrısında bulundu. (Yunus Şani - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir