• DOLAR 32.574
  • EURO 35.03
  • ALTIN 2436.041
  • ...
Siirt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı  bin 500 Kişiyi Giydirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SİİRT - Halk Eğitim Merkezi`nde yapılan giyim dağıtım törenine; Vali Ahmet Aydın, Ak Parti Milletvekili Osman Ören, Vali yardımcıları Gürbüz Saltaş ile Mustafa Pala, vakıf başkanı Zeki Akyüzlü, Siirt Eğitim ve Kültür Vakfı yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

 

Siirt Valisi Ahmet Aydın`ın verdiği destek ve katkılarına teşekkür eden,Siirt Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Akyüzlü, \"Bu yılki yardımlarımıza ilçelerimizi de kattık. Bizler İstanbul`da yaşayan Siirtliler olarak,kurduğumuz vakıf sayesinde, gönüllülerden topladığmız malzemeleri, Valilik ve İlçe Sosyal yardımlaşma Vakfı ile birlikte işbirliği içinde, önceden tespit ettiğimiz, yetim ve yoksul çocuklarımıza dağıtarak, yetim çocuklarımızı bu kış sevindirmek ve ailelerine katkı sağlayarak, eğitimlerine de destek olmak amacıyla böyle bir hayır işi gerçekleştiriyoruz.\" dedi.

 

Vali Ahmet Aydın`da yaptığı konuşmada,\"Siirt Eğitim ve Kültür Vakfı `na bu anlamlı yardımlarında dolayı öncelikle Siirt halkı adına çok teşekkür ediyorum 25 üyenin İstanbul`dan çıkıp buralara gelip kendi elleriyle yardımları dağıtması bizleri çok mutlu etmiştir. Bizlerde Valilik olarak, Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı olarak,İlimizde yaşayan bütün fakir ve yetim çocuklarımız için yeni bir proje hazırlığındayız, bu konuda ilgili kurumlara talimat verdim. İlimizde hiç bir ihtiyaç sahibi vatandaşımızı aç ve açıkta bırakmayacağız. Devletimizin sıcak ve hoşgörü yüzünü kendilerine hissettireceğiz.\" diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından giyim paketleri vatandaşlara dağıtıldı.
(Hamza Kezer-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir