• DOLAR 32.342
  • EURO 35.146
  • ALTIN 2311.305
  • ...
SON DAKİKA
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;


BATMAN BASIN.COM; `Peygamberimize Olan Kinleri, Kalplerindeki Nifak ve Küfürdendir`
Batman İmam Hatip-Der Başkanı Molla Osman Teyfur, Amerika`da bir Kıpti tarafından çekilen ve Peygamber Efendimize ile İslam`a hakaret içeren filme sert tepki gösterdi.

`Bayanlara Yönelik Kur`an Kursu Başladı`
Batman`ın 78 Kur`an kursunda her yaşta Bayan Kur`an-ı Kerim öğreniyor. 24 Eylül 2012 tarihinde bayanlara yönelik Kur`an Kursları açılışı yapıldı.

 

BATMAN UMUT GAZETESİ; `13 İl İçin Acil Yazı Gönderildi`
Emniyet, PKK eylemlerinin sıkça gerçekleştirdiği Batman`ında aralarında bulunduğu Güneydoğu`daki 13 şehirde GSM operatörlerinin çekim alanında sıkıntı yaşandığını tespit etti.
`Başbakan, Ölü Üzerinden Siyaset Yapıyor`
Yerel seçim çalışmaları için Batman`a gelen CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, \"Benim mesajlarım sadece barış istediğine yol açar. Ama savaş isteyenler rahatsız oluyorlar.

 

BATMAN GAZETESİ; `TPAO`nun Rotbull`u Devrildi`
Sondaj çalışmaları için Raman`a gitmek üzere yola çıkan TPAO`ya ait 72 AH 196 plakalı Rotbull aracı Raman dağına tırmanırken freni boşaldı. Frenin boşaldığını fark eden sürücü Mecit Damla, kazayı büyütmemek için aracı sağ tarafa yöneltirken Rotboll kulesi devrildi.
`Üniversite 18 Ekimde Taşınıyor`
Rektör Uluçam \"3 fakülte ve rektörlük yeni yerinde hizmet verecek\" dedi. Batman Üniversitesi rektörü Prof. Dr. A.Selam Uluçam, yeni Üniversite sahasında yapımı tamamlanan 3 fakültenin ve Rektörlüğün 18 Ekim`den sonra açılacağını ve öğrencilerin burada eğitim göreceğini söyledi.

 

BATMAN PUSULA GAZETESİ; `Batman Semalarında UFO Görüldü İddiası`
Batman`ın Fatih Mahallesi sakinleri gökyüzünde görünen ışık kümesinin UFO (bilinmeyen uçan obje) olmasından şüphelendi. Batman semalarında bilinmeyen bir cisim gördüklerini iddia eden mahalleli, cismin bir anda kaybolduğunu söylediler.

`Sigaraya Tabletli Denetim`
Gercüş`te sigara denetimi yapan Gercüş Toplum Sağlık Grup Başkanlığında görevli Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmesinde (VHKİ) görevli Mehmet Sait Aydın`a tablet bilgisayarı teslim edildi.

 

BATMAN MEDYA GAZETESİ; `PKK`lıların Ölmesi de Bizi Üzüyor`
İncelemelerde bulunmak üzere Batman`a gelen CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Başbakan`ın ölü üzerinden siyaset yaptığını belirterek, \"Askerlerin ölmesi kadar PKK`lıların da ölmesi bizi üzüyor\" dedi.
`Batman Park Açılıyor`
23 Eylül 2010 tarihinde temeli atılan Batman Park Alışveriş Merkezi, Cuma günü açılıyor.

 

BATMAN POSTA GAZETESİ; `Midyat Müftüsü Batman`a Müftü Yardımcısı Olarak Atandı`
Midyat Müftüsü Abdurrahman İnanç, Batman İl Müftülüğü Yardımcılığına atandı. Batman İl Müftülüğünde bulunan Müftü yardımcılığına kadrosuna bir kişi daha atanarak müftü yardımcıları iki kişi oldu.
`24 Bin Paket Kaçak Sigara Bulundu`
Batman Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 24 bin 700 paket kaçak sigara ele geçirildi.

 

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ; `Köye Dönüş` Ankara`da Ele Alınacak`
İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığı tarafından 174. Dönem mülki idare amirleri hizmet içi eğitim programı Ankara`da yapılıyor.
`Hakim ve Savcı Atamaları Yapıldı`
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanlığı (HSYK), adli yargı hakim ve savcı adaylarının atamalarını gerçekleştirdi.

 

BATMAN BARIŞ GAZETESİ; `Yaralı Asker Çatışmayı Anlattı` Batman`ı Sason İlçe Kaymakamı Bahadır Yörük, PKK`lılarla girdiği çatışmada yaralanan gazi askeri ziyaret etti.
`500 PKK`lı Öldürdükle Bu İş Çözülmez!`
CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Batman`a gerçekleştirdiği ziyarette hükümete yüklendi.

 

BATMAN DURUŞ GAZETESİ; `Ağız ve Diş Merkezi Vatandaştan Düşük Not Aldı`
Avrupa standartlarına göre yeni yapılan Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi`nin bütün lavaboların alafranga klozet olması Batman halkından düşük not alırken, bunun derhal değiştirilmesi istendi.

 

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ; `Uluçam a Ziyaretler Sürüyor`
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rektör Abdüsselam Uluçam a ziyaretler sürüyor.

 

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ; `Sorunlarla Başladı`
Yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, sorunlarla hizmete başladı. Suyun akmadığı milyon liralık tesiste bazı doktorlar muayene yapmadı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir