• DOLAR 32.649
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2496.273
  • ...
Heniyye`den Kral Abdullah`a Kutlama Mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Başbakanı İsmail Heniyye, Suudi Arabistan`ın milli günü münasebetiyle Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz`e gönderdiği mesajda Suudi Arabistan Kralı`nı ve halkını kutladı.

Filistin halkı ve hükümeti adına Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz`i Veliaht Prens Selman Bin Abdülaziz`i, kraliyet ailesini ve Suudi Arabistan halkını Suudi Arabistan Milli Günü münasebetiyle kutlayan Heniyye, Suudi Arabistan`ın bölgesel ve uluslararası konulardaki ağırlığına ve Filistin davasına verdiği desteğe övgüde bulundu.

Heniyye mesajında, "Filistin`in daima kalbinizde olduğunu hissetmemiz bize Allah`ın yardımının yakın olduğu ümidini veriyor" diyerek, Suudi Arabistan Kralı`nın kardeşlik ve cömertlik duygularını kökleştirdiğini, Arap ve İslam ülkeleri arasındaki bağları güçlendirdiğini söyledi.

Filistin Başbakanı İsmail Heniyye, Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz`e gönderdiği kutlama mesajında, Filistin halkının Suudi Arabistan ile ilişkilerin daima güçlü olmasını istediğini belirtti.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir