• DOLAR 32.554
  • EURO 35.044
  • ALTIN 2425.598
  • ...
Edremit`te Yeni Dönem Dalgıçlık Kursları Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü`ne bağlı Edremit ilçesinde bulunan Edremit-Gebze Su Sporları Merkezinde daha önce okulların kapalı olduğu zaman başlayan kurslar, okulların açılmasıyla birlikte devam ediyor.

 

Açılan kursların deneyimli hocalar tarafından verildiğini söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, \"Daha önce benzer kurslarımızı okullar yaz tatilindeyken yapmıştık. Ancak yoğun katılımın yaşanması üzerine istek ve talepler doğrultusunda okulların açılmasından sonra da kurslarımızı devam ettirme kararı aldık. Dalgıçlık kursu ile normal yüzme arasında çok fark var. Kursiyerlerimiz dalgıçlık kursu ile Vangölü`nün altını görme şansı buluyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş olan dalgıçlık kursu, Vanlı vatandaşlarımıza su altı sporlarını sevdirme amaçlıdır. Bu çalışmalarda kursiyerlerimiz tarafından ilgi ile karşılanıyor. Her dönem açılan kurslarımızda katılımın gittikçe arttığını görüyoruz. Sadece suyun üzerinde yüzerek spor yapılmaz. Van halkının katılımı olduğu sürece bu tür kurslarımız devam edecektir\" diyerek kurslara katılmak üzere tüm Van halkını davet etti.

 

Öte yandan, hafta içi hergün yapılan kurslar Edremit-Gebze Su Sporları tesisinde 12 Ekim 2012 tarihinde sona erecek. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir