• DOLAR 32.596
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2507.666
  • ...
İkra-Der`den Fakir Öğrenciler Yararına Kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Eğitim ve Sağlık alanında yaptığı çalışmalarla isminden sıkça söz ettiren İkra Eğitim Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İkra-Der) Van Şubesi, kentin en işlek caddelerinden olan Cumhuriyet Caddesi`nde fakir öğrenciler yararına bir kermes açtı.
 
"Kermesimiz 27 Eylül Perşembe Gününe Kadar Devam Edecek"
Kermesle ilgili olarak İlke Haber Ajansı`na bilgi veren (İkra Der.) Yönetim korulu üyesi Yusuf Türk, kermeslerinin fakir öğrencilere yönelik olduğunu belirterek, "Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla bizler de çalışmalarımıza hız verdik. Bu kapsamda ilimizdeki fakir öğrenciler yararına bir kermes düzenledik. Kermesimiz 21 Eylül Cuma günü başladı. 27 Eylül Perşembe günü son bulacak. Kermesimizin gelirleri fakir öğrenciler yararına kullanılacaktır. Bu münasebetle tüm halkımızı kermesimize bekliyoruz." dedi.
 
"Hayırsever Vanlıları Kermesimize Bekliyoruz"
Düzenledikleri kermeste kırtasiye malzemeleri ağırlıklı olmak üzere, birçok alanda malzeme bulunduğunu hatırlatan Türk, "Kırtasiye malzemeleri başta olmak üzere İslami kitapların bulunduğu kitap reyonumuz, zücaciye ve hediyelik çeşitleri ile yemek, tatlı ve çay vb çeşitlerimiz mevcuttur. Bunlardan kırtasiye malzemeleri ile kitapları anlaşmalı olduğumuz kırtasiye ve kitapçılardan temin ediyoruz. Tatlı ve yemek çeşitlerini üye ve günülülerimiz tamamen hayır amaçlı getiriyorlar" şeklinde konuştu.
 
Bu noktada Vanlı hayırsever vatandaşları duyarlı olmaya davet eden Yusuf Türk, "Amacımız okulların yeni başladığı şu günlerde muhtaç olan öğrencilerimize bu sayede yardımcı olmaktır. tüm duyarlı vatandaşlarımızı kermesimize bekliyoruz." diye konuştu.
 
Ayrıca kermeste bayanlar için yer ayrıldığı ve katılımın yoğun olduğu gözlendi. (Murat Dalgın - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir