• DOLAR 32.518
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2431.099
  • ...
Ağız ve Diş Merkezi Vatandaştan Düşük Not Aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Sağlık Bakanlığının projesi olan ve Avrupa standartlarına göre İl Özel İdaresi bünyesinde yapımı tamamlanan ve yeni teslim edilen Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde sadece alafranga tuvaletler yapılmasına Batmanlılardan tepki geldi.

Avrupa standartlarına göre yeni yapılan ve teslim edilen Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi`nde bulunan bütün lavabolar alafranga tuvaletlerle yapılmış durumda.

Normal klozet bulunmayan Diş Sağlığı Merkezinde, hastalar, vatandaşlar, doktorlar ve personel şikâyetçi. Normal klozetinde bulundurulmasını isteyen vatandaşlar, böyle bir eksikliğin bölge açısından hiç iyi olmadığını belirttiler.

Konuyla ilgili alafranga tuvaletlerden şikâyetçi olan Yahya Bağaç (54); \"Normal klozetler ve alafranga klozetlerinde bulundurulmasını istiyoruz. İkisi bir arada bulunsun ama sadece alafranga klozet var.\" diye tepki gösterdi.

Bölge halkının hassasiyetlerinin dikkate alınmadığı ve böyle bir eksikliğin neden giderilmediğine değinen A.T, \"Bölge açısından böyle bir eksikliğin giderilmemesi bizi üzmüştür. Batmanlılar genelde normal klozet kullanıyor. Bunun derhal değiştirilmesini ve böyle bir şeyin yeni yapılan hastanelerde tekrarlanmamasını istiyoruz.\" dedi.

Yetkililerden aldığımız bilgilere göre, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi`nin Avrupa standartlarına göre yapıldığını, bu sıkıntının giderilmesi için bakanlığa yazı gönderdikleri ve bu sıkıntının giderileceğini belirttiler. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir