• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Yakılan Araçlar Görenleri Üzüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Doğu ve Güneydoğu`da yokluğu en çok hissedilen hizmetlerin başında gelen ve yıllarca şehirler arası yolculuk yapanların korkulu rüyası haline gelen yollarda, özellikle son birkaç yıldır devam eden çalışmalar neticesinde kısmen de olsa rahatlık sağlandı.

 

Bitlis deresinin tek şeritli yolları geniş ve rahat yollara dönüştürülürken, çalışmaların devam ettiği yerlerde az da olsa sıkıntı yaşanmaya devam ediyor.

 

Tatvan Van karayolunun tek şeritli ve bozuk yolları da zamanla yeniden yapılarak bu konudaki eksiklikler giderilmeye çalışıldı. Özellikle yolların kesilip insanların kaçırılması ve yol yapım çalışmalarında kullanılan araçların yakılması yollardaki sıkıntıların devam etmesine neden oluyor. Söz konusu karayolunun 20. Kilometresinde yol yapım çalışmalarında kullanılan ve yakılmış halde bulunan biri beton pompası ikisi de beton mikseri toplam üç araç yoldan geçenler tarafından üzüntüyle izlenirken, yakılan bu araçları görenler bunun gerçekten çirkin bir iş olduğunu dile getiriyorlar. (Mahmut Aytekin-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir