• DOLAR 32.549
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2424.423
  • ...
İlahi Sanatçılarından Hakaret Filmine Çok Sert Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından yüz binlerin katılımıyla gerçekleşen "Peygambere Sadakat Mitingi`nde " seslendirdikleri birbirinden güzel ilahi ve ezgilerle halkı coşturan ilahi sanatçıları, Hz. Peygambere(sav) ve İslam`a hakaret içeren filme sert tepki gösterdiler.
 
Kâfirlere Zalimlere Karşı Tepkimizi Sert Bir Şekilde Dile Getirelim
Sanatçı Remzi, hakaret filmine karşı sessiz kalınmamasının gerekliliğine değinerek,"Görüyoruzki kâfirler Müslümanlarla uğraştıkça, mukaddesatımıza saldırdıkça bu Müslümanların birleşmesine ve kenetlenmesine vesile oluyor. Yeter ki biz Müslümanlar birlik ve beraberlik içinde olalım. Kâfirlere zalimlere karşı tepkimizi sert bir şekilde dile getirelim.
Başarı Allah`tandır. Kahrolsun ABD ve tüm yandaşları" dedi.
Onun (sav) Sünnetine Sarılacağız
Peygamber Efendimizin (sav) sünnetine daha sıkı bağlanılması gerektiğini ifade eden ilahi sanatçısı Bilal, " Peygambere hakaret eden bu güruh bilsin ki her ne kadar Peygamberimize (sav) hakaret edildikçe bizler onun sünnetine daha çok bağlanacağız ve Onu(sav) daha çok seveceğiz." İfadelerini kullandı.
 
ABD`siz ve İsrail`siz Bir Dünya
ABD - İsrail ile dünyada barış ve huzurun olamayacağına dikkat çeken sanatçı Özcan, "Allah`ın habibim dediği ve dünyayı kendisinin yüzü suyu hürmetine yarattığı o kutlu Peygamberin getirdiği güzelliklere kulaklarını tıkayan, gözlerini kapatan, nankör ve dilsiz yarattıkların yapmış oldukları hakareti lanetliyorum. Zalim ABD -İsrail ve onlar gibi düşünenleri yeryüzünde tez yok olmalarını Allah`tan temenni ediyorum. ABD`siz ve İsrail`siz bir dünya…" sözlerini kaydetti.
 
Tuzakların Düşmanların Başına Yıldırım Gibi Düştüğünü Bu Meydanlarda Görüyoruz
Bu hakaretlerin Müslümanların kenetlenmesine vesile olacağını ifade eden Selami Güneş ise, "Peygamber Efendimize (sav) yapılan bu hakareti ve alçaklığı kınıyor ve lanetliyorum. Bu hakaretlerin ve tuzakların düşmanların başına yıldırım gibi düştüğünü bu meydanlarda görüyor ve şahit oluyoruz. İnşallah bu hakaretler İslam ümmetinin uyanışına vesile olur. Müslümanların kardeşlik, vahdet ve birliktelik anlayışına katkı sağlar" ifadelerini kullandı.
 
İslam Ümmetinin Vahdetine Tevhit Bayrağının Altında Birleşilmesine Vesile Olsun
Hakaret film ekibine arkasında zihniyete lanet okuyan Derviş Madsor da, "Bu iğrenç filmi yapanlara, film çekimine yardımcı olanlara ve bu zihniyete alkış tutan kâfirlere Yüce Allah lanetini yağdırsın! Yüce Rabbimden bu çirkef olayın İslam ümmetinin vahdetine tevhit bayrağının altında birleşmesine vesile olmasını ve bu çirkef tuzağın kâfirlerin sonunu getirmesini diliyorum" dedi.
 
Kavli ve Fiili Duamızı Eksik Etmememiz Lazım
Diyarbakır`da oluşan tepkinin peygamber sevdalısı halkın ortak tepkisi olduğunu kaydeden Hikmet Kıyançiçek, "Bizler Müslüman olarak bu çirkefliği kınıyoruz. Bu çirkefliğin son bulması için ve peygamberimize yapılan hakaretlerin son bulması için Rab`bimize yalvarıp kavli ve fiili duamızı eksik etmememiz lazım. Dileğimiz şudur ki Yüce Rab`bimiz bu tür şuurlu programları çoğaltsın. Ve bu güzel topluluğu bir araya getiren Rab`bimize hamd ediyoruz" ifadelerine yer verdi.
 
Canımız, Malımız, Bütün Sevdiklerimiz Yoluna Feda Olsun!
Resulullah`la (sav) beraber olmanın fedakârlıkla olabileceğini söyleyen Mustafa Altıntop, "Canımız, malımız, bütün sevdiklerimiz yoluna feda olsun. Rehber ve önderimize yapılan bu çirkin hakareti tüm benliğim ile lanetliyorum. Böyle çirkinliklerin dünya Müslümanlarının uyanışına ve vahdetine vesile olmasını Rab`bimizden diliyoruz. Kahrolsun Amerika-İsrail ve destekçileri" şeklinde konuştu.
 
Tüm Varlığımızla Ona (sav) Amade Olmalıyız
Grup Vuslat sanatçıları ise, Bizler en Allah`ın resulünü(sav) en kıymet verdiklerimizden daha üstün tutuyoruz. Bizler malımız, canımız kısacası tüm varlığımızla Ona(sav) amadeyiz." Şeklinde konuştular.
(Ayetullah Turgut / Salih Torak - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir