• DOLAR 32.651
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2491.56
  • ...
`Peygamberimize Olan Kinleri, Kalplerindeki Nifak ve Küfürdendir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Amerika`daki bir Kıpti tarafından çekilen, Peygamber Efendimize ve İslam`a hakaret içeren filme tepkiler her geçen gün artıyor. İğrenç filme bir tepki de Batman İmam Hatip-Der Başkanı Molla Osman Teyfur`dan geldi.
 
Bir Müslüman olarak Peygambere yapılan bu çirkin saldırıyı kınadığını ve faillerini lanetlediğini söyleyen İmam Hatip-Der Genel Başkanı Molla Osman Teyfur, "Bunu yapanlar hiç şüphesiz geçmişleri karanlık ve yeryüzünde hep insanların gözyaşlarının akmasına sebep olan mazlumların mallarını, toraklarını işgal eden ve belki milyonlarca insanın kanına giren bir zihniyetin tezahürüdür. Hiç şüphesiz bu kara yüzlü alçakların Peygamber efendimize bu şekilde saldırmalarının en büyük sebebi kalplerindeki nifak, küfür ve Allah Resulünün getirmiş olduğu öğretilerin onların bu zulmüne karşı tek alternatif olduğundan kaynaklanıyor" dedi.
 
Peygamberimizin Hürmetini Koruyup Muhafaza Edelim
Teyfur, "Bu çirkin saldırıları yapanların geçmişlerine baktığımızda asıl teröristlerin, zalimlerin ve yeryüzünde yapmadıkları hiçbir kötülüğün kalmadığı şahısların onlar olduğunu göreceğiz. Biz Müslümanlara bu gibi yapılan saldırılara karşı hiç şüphesiz en yüksek şekilde tepkimizi ortaya koymaktır. Allah Resulü (s.a.v)`ın hürmetini koruyup muhafaza edebilmektir" şeklinde konuştu.
 
Saldırılara Bir Bütün Olarak Karşı Koymalıyız
Müslümanların bir bütün olarak bu gibi saldırılara karşı koyması gerektiğinin altını çizen Teyfur, "Allah Resulünü her şeyimizden daha fazla sevdiğimizi bu şekilde göstermeliyiz ki, başkaları böyle bir cesareti kendilerinde bulmasın ve böyle saldırılara yeltenmesin. Çünkü Allah Resulü (s.a.v), biz Müslümanlar için her şeyden daha evladır. Allah`u Teâlâ Kur`an`ı Kerim`de Resulü Ekrem için öz nefislerden daha evla olduğunu buyurmaktadır" şeklinde konuştu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir