• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
`Taksim`de Kendimi Yakmazsam Şerefsizim`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Özler, "Suçumu ispat etsinler Taksim`de kendimi yakmazsam şerefsizim" dedi.

Tutuksuz yargılandığı Balyoz davasında 16 yıl hapis cezası alan NATO Hava Unsur Komutanlığı Kurmay Başkanı Tümgeneral Atilla Özler, komploya kurban gittiğini iddia etti.

Özler teslim olmadan önce Habertürk televizyonu Ankara Temsilcisi Alican Türkoğlu`nun sorularını yanıtladı. Özler şunları söyledi:

"HAYATIMDA BİLGİSAYARDA YAZI YAZMADIM"

"Yukarıda Allah var. Şerefim namusum her şeyin üzerine yemin ediyorum. Benim hiç bir ilgim alakam bilgim yok. Hayatımda bilgisayarda yazı bile yazmadım. Bilgisayarda bulunan bir yazıda, ismim geçtiği için suçlanıyorum. İstenirse bunu kimin hazırladığı 5 dakika içinde bulunur. O yüzden komplo diyorum. Bu suçu benim işlediğimi bir kişi ortaya çıkarsın, kanıtlasın Taksim`de kendimi yakacağım. Yakmazsam şerefsizim."

Vatan gazetesine de konuşan Özler şunları söyledi:

NEDEN DONANMA?

"Peki madem bu belgeler Hava Kuvvetleri’nde hazırlandı diyorlar. O zaman neden bunların Hava Kuvvetleri’nde en ufacık bir kırıntısı yok da birden Donanma Komutanlığı’nın neresinde çıkıyor. Neden? Onlar mı uygulayacak Hava Kuvvetleri’nin planını? Eğer bu bir plansa uygulayacak olanlar bunlar, plan orada çıkıyor. 2002-2003’te yazıldı deniyor, 2010’a kadar hiç bir ses seda yok. Sonra birden bire bu olaylar patlayınca çıkıyor. Bu garip değil mi?

ÖZKÖK VE YALMAN NİE GİTMEDİ BİLEMEM

Eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök ve eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman’a bir kızgınlığının olup olmadığını sorduğumuz Tümgeneral Özler, şunları söyledi: “Benim kimseye kırgınlığım yok. Ben onlar ne maksatla oraya gitmiyor, niye gitmiyor bilmiyorum. Benim derdim o değil. Benim derdim, biz bir dijital terör örgütünün yapmış olduğu dijital verilere bağlı olarak yargılanıyoruz. Ben onu söylüyorum. Seminere gitmiş olsaydım, kendime göre bir şeyler söylerdim. Ben bilmiyorum ki orada ne oldu ne bitti. Onlar da muhtemel ki ona göre bir şeyler söylüyorlardır.”


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir