• DOLAR 32.642
  • EURO 35.166
  • ALTIN 2502.554
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman yayınlanan gazetelerde yer alan bazı haber özetleri şöyle:

BATMAN BASIN.COM: `Hacı Adaylarına Seminer`
Batman`dan kutsal yolculuğa çıkacak 245 hacı adayına müftülük tarafından seminer verildi.
`Bakan Şimşek, OSB`deki Yolu İnceledi`
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Organize Sanayi Bölgesi`ndeki çalışmaları tamamlanan yol yapımını yerinde inceledi.

 

BATMAN UMUT GAZETESİ: `PKK Taşeron Bir Örgüttür`
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Aylık Genişletilmiş İl Danışma toplantısında, Türkiye ne zaman demokraside, hak ve özgürlüklerde ilerleme kat ettiyse, terör olayları artıyor. Bu da PKK`nın taşeron bir örgüt olduğunu akla getiriyor\" dedi.
`Sol Sahil Sulama Kanalı Temiz Tutulmalıdır`
Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, kent merkezinden geçen Batman Sol Sahil Sulama Kanalı`nın ikinci bir İluh Deresi olmasına seyirci kalmayacaklarını vurguladı.

 

BATMAN GAZETESİ: `Kaya Grafik Yeni Yerinde`
Uzun yıllar tasarım ve grafik alanında işyerlerine ve şirketlere hizmet eden Kaya Grafik, yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor.
`Hüseyin Aygün Batman`da`
CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün ve Parti Meclisi üyeleri bugün Batman`a geliyor. Yerel seçim çalışmalarına start veren CHP, çalışmalarına Batman ve ilçelerinden başlıyor.

 

BATMAN PUSULA GAZETESİ:`Şimşek; PKK`nın Derdi Başka`
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Temel Hak ve Özgürlüklerin arttığı, ülkenin güçlendiği bir dönemde örgütün tırmanışa geçmesine tepki göstererek, \"Örgütün `Kürtlerin hak ve özgürlüğü` gibi derdi yok\" diye konuştu.
`Okul`a Ses Bombası Atıldı`
Önceki gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bir ilköğretim okulunun bahçesine ses bombası atıldı.

 

BATMAN MEDYA GAZETESİ: `Batman`lı Genç Ölüme Atladı`
İstanbul`da yaşayan Batmanlı genç, girdiği bunalım sonucu Fatih Sultan Mehmet köprüsünden atlayarak yaşamına son verdi.
`Batman Çayında Kadın Cesedi`
Önceki gün akşam, Batman köprüsü yakınlarında Batman çayında bir kadın cesedi bulundu.

 

BATMAN POSTA GAZETESİ: `Özgürlükler Arttığı İçin Şiddeti Artırıyorlar`
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, temel hak ve özgürlüklerin arttığı, ülkenin güçlendiği bir dönemde terörün tırmanışa geçmesine tepki göstererek, \"Hak ve özgürlükler artırıldıkça PKK Şiddetini artırmaya başlıyor. PKK`nın Kürtlerin hak ve özgürlüğü` gibi derdi yok\" dedi.
`Okul Var, Öğretmen Var Malzeme Yok!`
Bu yıl ilk kez eğitim ve öğretime başlayacak olan Memur-Sen TOKİ konutlarında ki Mehmet Akif İnan Anaokulu, İlk ve Ortaokulu`nda her şey hazır ancak malzeme yok.

 

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: `Bakan Şimşek OSB`deydi`
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, hafta sonu Batman Organize Sanayi Bölgesi`nde fabrikaları gezerek incelemelerde bulundu.
`Eğitim Sen`den MEB`e Alan Değişikliği Eleştirisi`
Eğitim Sen Batman Şube Başkanı Bülent Hatun, Milli Eğitim Bakanlığı`nın yayımladığı İl İçi Alan Değişikliği Kılavuzunda getirilen sınırlamanın hukuka aykırı olduğunu iddia etti.

 

BATMAN BARIŞ GAZETESİ: `Batman`a 2. İluh Deresi Mi Geliyor?`
Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, kent merkezinden geçen Batman Sol Sahil Sulama Kanalı`nın ikinci bir İluh Deresi olmasına seyirci kalmayacaklarını açıkladı.
`KPSS Abartısına Basın Engeli!`
Batmanda yapılan KPS Sınavı nedeniyle her sınıfa `olası kopya teşebbüsü`ni önlemek amacıyla kamera yerleştirildi. Gazetemiz muhabirlerinin çekmek istediği önlemler yetkililer tarafından engellendi.

 

BATMAN DURUŞ GAZETESİ; `Beşiri Belediyesi Yeni Otobüslerine Kavuştu`
Batman`a en yakın ilçe konumunda bulunan Beşiri ilçesinde Batman merkeze ulaşımı sağlayan araçlara yenileri eklendi. Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut`un büyük gayretleriyle toplu ulaşım araçlarına 2 yeni otobüs eklendi.

 

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: `Okul Bahçesine Ses Bombası`
Batman da gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bir ilköğretim okulunun bahçesine ses bombası atıldı.

 

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: `Eski Vali TÜPRAŞ`ın Denetçisi!`
Batman`da 3 yıl görev yaptıktan sonra son kararnameyle Balıkesir`e atanan Vali Ahmet Turhan`ın, TÜPRAŞ Yönetim Kurulu`nun `denetçi` listesinde yer alması dikkat çekti. Kentte görev yaptığı süre içinde TÜPRAŞ`a denetçi olarak atanan Vali Turhan, petrol kentinden ayrıldıktan sonra da aynı görevi sürdürüyor. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir