• DOLAR 32.323
  • EURO 35.094
  • ALTIN 2306.902
  • ...
Dev Sadakat Mitingi`ni Gazeteler de Görmedi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ENES DURMAZ / DOĞRUHABER

Peygamber Efendimiz`e yapılan çirkin ve küstah saldırılar karşısında Pazar günü Diyarbakır İstasyon Meydanında(Mevlüt Alanı) Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından yüzbinlerin katılımıyla dev bir Sadakat Mitingi gerçekleştirildi. Dün birçok Ajans ve İnternet sitesinin kör kaldığı bu muhteşem ve dev mitinge bugün de gazeteler kör kaldı.

Sadece bir gazete sürmanşetten verdi

Bir gazete dışında hiçbir gazete olayı birinci sayfadan görmedi. Sadece Yeni Akit gazetesi mitingi sürmanşetten verdi. Çok önemsiz ve değersiz haberleri bile 1. sayfasına taşıyan gazetelerin bu kadar muhteşem ve büyük bir mitingi görmemesi ise şaşkınlıkla karşılandı.

 

Dün D.Bakır istasyon meydanında gerçekleştirilen `Peygambere Sadakat Mitingi` ne Yeni Akit Gazetesi geniş yer ayırdı.

İşte Diyarbakır bu

Müslümanların Masumiyeti adlı film üzerinden İslama ve Peygamberimiz Hazreti Muhammed’e (sas) saldırılar devam ederken, protesto eylemleri de son hızıyla sürüyor. Dünya genelinde Müslümanlar filmi ve diğer hakaret içerikli yayınları protesto eylemlerini devam ettirirken, Yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed’e yönelik hakarete Diyarbakır halkı da tepkisiz kalmadı. Diyarbakırlı Peygamber sevdasıyla ayağa kalktı. Yüz binler salavat sesleriyle Diyarbakır semalarını inletti. “Peygamber Sevdalıları Platformu” tarafından Diyarbakır İstasyon Meydanı’nda yapılan “Peygamber’e (sav) Sadakat Mitingi”ne yüz binlerce vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan mitingde Hazreti Muhammed’in üstün vasıflarını anlatan ilahi ve ezgiler okundu.

4 DİLDE PEYGAMBER SEVGİSİ

Mitingde Peygamber sevgisi 4 dilde tazehür etti. Arapça olarak Kur’an-ı Kerim’den Hazreti Muhammed’i (sas) anlatan ayetlerin okunduğu mitingde Zazaca, Kürtçe ve Türkçe konuşma yapıldı. Mitingde Zazaca konuşma yapan bölgenin önemli âlimlerinden Molla Sahap Korkutata, Hazreti Peygamber’in tüm insanlığa gönderildiğini ve tüm inananların kardeş olduğunu söyledi. Korkutata, “Ey Müslümanlar; bacılar, kardeşler Allah nurunu mutlaka tamamlayacaktır. Amerika akıllı olsaydı Hz. Muhammed’e laf atmazdı, çünkü Hz. Muhammed ile Hz. İsa kardeştir. İslam Peygamberi Hz. Muhammed rahmet peygamberidir. İnsanlığın kurtuluşu için gelmiştir. İslam düşmanları ona saldırıyorlar, insanları kurtuluş yolundan uzaklaştırmak için. Peygamberin yolu; Kürt, Türk, Fars, Arap bütün Müslümanların onun yolundan gitmesi tek kurtuluş yoludur. Hepimiz bu meydanda ona olan sevgimizi ve imanımızı göstermek için geldik. Göktaş Hoca’nın deyimi ile ‘Burası Diyar-ı Muhammed, Diyar-ı İslam’dır” diyerek konuşmasını bitirdi.

PEYGAMBERE SALAVAT,

AMERİKA VE İSRAİL’E LANET!

Mitingde konuşan Avukat Necat Özdemir ise Hazreti Muhammed’in (sas) kâinata “nur” olarak geldiğine işaret ederek “Allah şükrediyoruz ki Muhammed için toplandık ve yine şükrediyoruz ki Allah bizleri Resulü için topladı. Burada toplanmamız her birimiz için ahiret için şeref olacak. Çünkü değerli kardeşler insanın vücuda gelmesi için 5 duyu organının yanında bunlar olmadan insan oluşmayacaksa Peygamber olmadan kâinat ve insanların kıymeti olmaz. Bundan dolayı İslam uleması, Bediüzzaman eğer kâinatta Peygamber Nuru çıkarsa kainat ölüp gidecek, eğer kainatta Kur’an çıkarsa kainat şuursuz kalır. İnsanlığın güzel ahlakı düşmanları tarihten bugüne kadar 2 şeye düşmanlık yaptı. Biri ruhumuz, ciğerimiz Resullulah, diğeri de aklımız” ifadelerini kullandı. Konuşmasında siyasi parti mesajları da veren Özdemir, “Buradan çıkan mesaj şudur ki bu yönetimler bizi temsil etmediği için yeni bir yönetim içine giriyoruz” diye konuştu. Salavatların getirildiği mitingde ABD ve İsrail’e lanet okundu.

İSTANBUL’DA DA BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI

“Peygamber Sevdalıları Platformu”nun organize ettiği bir grup İstanbul Taksim Meydanı’nda bir basın açıklaması yaptı. “Mukaddesatlarımıza saldıranlara karşı duyarlı batı insanını uyanık olmaya ve bu çirkefliklere alet olmamaya çağırıyoruz” denilen açıklamada, “Bize İslam ile hayatı bahşeden Allah’a sonsuz sayıda hamd ederiz. Zulüm, fuhuş, ahlaksızlık, hak ve adaletten yoksun, heva ve heveslerinin esiri olan çaresiz zavallı batı insanına: kendilerine hayatı anlamlandıracak, huzura ve vicdana götürecek, heva ve heveslerine değil, Allah’a kulluk edecek, gönüllerine ve evlerine huzur getirecek İslam’a davet ediyoruz. Şeytana, Siyonizme ve büyük şeytan Amerika’ya köle olmuş ve onun uğrunda ne yaptığını bilmezlere, mukaddesatlarımıza saldıranlara karşı duyarlı batı insanını uyanık olmaya ve bu çirkefliklere alet olmamaya çağırıyoruz. Karanlıklar içinde yaşayanları kurtuluşa ve huzura ermeleri için İslam’a davet ediyoruz” denildi.(Yeni Akit Gazetesi)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir