• DOLAR 32.366
  • EURO 35.053
  • ALTIN 2325.172
  • ...
Sadakat Mitinginin Fedakârları: Görevliler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Resulullah`a hakaretler içeren filmi protesto etmek için yüz binlerce Peygamber Sevdalısı `Resulullah`a Sadakat` mitinginde buluştu. Organizatöründen Konuşmacısına, sanatçısından basın mensubuna kadar herkes büyük bir fedakârlıkla çalıştı. Mitingin huzurlu bir ortamda gerçekleşmesi için alanda en fazla gözen çarpanlar hiç şüphesiz Peygamber Sevdalısı görevliler oldu. Yakalarında Görevli kartıyla alanda koşuşturan Peygamber Sevdalısı görevliler, mitingin sorunsuz geçmesi için saatler öncesinden alandaki yerlerini aldı.


Peygamber sevdalısı görevliler alanda büyük bir fedakârlık örneği gösterdi. Kimi alana gelen Peygamber âşıklarına yol gösterdi, kimi kaybolan çocukları büyüklerine ulaştırdı. Kimi de insan selinin alana sorunsuz geçmesi için ter döktü. Bu arada tekbirlere eşlik etmekten de geri kalmadılar. Hepsinin ortak noktası yüzlerindeki tebessüm ve bitmez tükenmez fedakârlıkları oldu.


Peygamber sevdalısı görevlilerinin yüzlerinde ne bir yorgunluk belirtisi, ne bir şikâyet görmek mümkün değil. Peygamber Sevdalısı gönüllülerinden M. Salih, \"Saatler öncesinden alana geldik. Resulullah`a Sadakat mitinginde görevli olmak bizim için şereftir. Mitingin sorunsuz geçmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Alanda bizi görevlendiren ve bu mitingin gerçekleşmesinde emeği geçenlerden Allah razı olsun\" dedi.


Daha önceki etkinliklerde de görevli olduğunu belirten Askeri B. (32) \"Yıllardır etkinliklerde görev yapıyorum. Bu miting bizim için daha bir anlamlıydı. Zira tüm dünyanın gözü önünde Resulullah`a yapılan hakaret söz konusuydu. Bu mitingde hem görev aldık, hem de İslam düşmanlarına tepkimizi dile getirdik. İslam peygamberine sadakat gösterdik. Ümmete yakışır bir şekilde mitingimizi gerçekleştirdik\" dedi. (Veysi Buran - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir